Skocz do zawartości

Nowości castingowe na 2008r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Mnie to też interesuje jakie as by konstrukcje interesowały. Mnie na przykład multik UL ze stajni Shimano o szpulce 9g i średnicy 29mm. Koniecznie niskoprofilowy i magnezowy. :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Mnie to też interesuje jakie as by konstrukcje interesowały. Mnie na przykład multik UL ze stajni Shimano o szpulce 9g i średnicy 29mm. Koniecznie niskoprofilowy i magnezowy. :D

Pozdrawiam

Remek

Takie rzeczy to tylko w... :D

Opublikowano

mnie ... mnie... mnie.... w zasadzie nic :mellow: bo juz mam co chcialem :mellow:

swego czasu interesowal mnie multik wielkosci antka AR z DC ale... chyba mi przeszlo :D

Opublikowano

mifek by chciał płytką(lekką)szpulke do curado 201 z zintegrowana rozetka,coby standardowej ciągle nie przekładać :mellow:

wydało sie ale zemnie kabel images/smiley_icons/icon_redface.gif

Opublikowano

Sławku,

Nie przesadzaj :D Pewnie coś znalazłoby się dla Ciebie czego jeszcze nie ma na świecie (chodzi mi o sprzęcik castingowy).

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

mifek by chciał płytką(lekką)szpulke do curado 201 z zintegrowana rozetka,coby standardowej ciągle nie przekładać :mellow:

wydało sie ale zemnie kabel images/smiley_icons/icon_redface.gif

tak ale ta szpulka już dawno jest!!! A my tu fantazjujemy o przyszłosci

:D

Opublikowano

ale z rozetką? czy sama?,bo o ile mi wiadomo to rozetek oddzielnie nie opychaja.jeśli tak to gdzie?

a co do przyszłosci to może extremalnie lekki niski profil ze stajni shimano,odpowiednik CC-SS

Opublikowano

czy Św. Mikołaj jest zalogowany na jerkbait.pl?? :mellow:

napewno...każdy poważnie traktujący wędkarstwo jest tu zalogowany..tylko pajace omijaja to miejsce...o jak fajnie... :mellow: :o

Opublikowano
czyli taki wunder waffe low profile :mellow: no moze... w sumi eto by wystarczylo curado lekko podrasowac... :mellow: choc nie wszyscy by byli szczesliwi z tak niskobudzetowego multika :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: pod tymi wszystkimi megabassami, evergreenami, arivalami i innymi takimi cudakami wygladalby niczym ... mezalians
Opublikowano

czyli taki wunder waffe low profile :mellow: no moze... w sumi eto by wystarczylo curado lekko podrasowac... :mellow: choc nie wszyscy by byli szczesliwi z tak niskobudzetowego multika :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: pod tymi wszystkimi megabassami, evergreenami, arivalami i innymi takimi cudakami wygladalby niczym ... mezalians

no i bardzo dobrze mifku!! TAcy zawsze szukają dziury w całym.. :o Ja uważam, ze to antares czy alphas powinny miec miano multika budrzetowego a curado powinno otwierać katalog.. :D

Opublikowano

Mifciu,

Przesadzasz. Ja na Elitce mam chronarcha :D ale przydałoby się coś UL do tego kijka.

Pozdrawiam

Remek

przeciez taki multi już jest Liberto Pixy z szpulą o paramatrach takich samych jak presso. Ewentualnie lekka szpulka Ize 12g. Pixy na standardowej szpulce śmiga 3-4g taksamo komfortowo jak curado 5-7g...co cza wiecej????

Opublikowano

No dobra chciałbym zestaw ładujący się od 1-2 gramów

A tak poważnie to podobnie jak Mifek niewiele mi trzeba. Pstrągi mam czym łowić, kleni nie poławiam, szczupaki (tu jakiś low profile na przyszły rok pod jerki) choć jakbym mógł i chciał bawić się w kolekcjonerstwo to pewnie wiele nowości bym sobie zażyczył :D

Opublikowano
ja na prawde w chwili obecnej jestem sprzetowo usatysfakcjonowany.. co prawda chodzi mi jedna mysl... ale... nie wiaze sie z zakupem nowej zabawki a jedynie tunningien estetycznym juz posiadanego sprzetu :mellow: tylko musze przekonac pewnego osobnika z tego forum by zechciał się podjąć wyzwania :mellow: