SzymusS Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Fajny pomysł z tą wyszukiwarką google - znacznie przyspiesza proces szukania potrzebnych informacji ! Mam tylko dwa zastrzeżenia:- w/g mnie powinna ona być również widoczna na stronie głównej forum, a nie tylko w zakładkach tematycznych (na stronie gł. jest umieszczona dotychczasowa wyszukiwarka, ponadto jeśli chciałbym szybko coś wyszukać w całym forum przy pomocy google, muszę 1. wejść w jakąś zakładkę 2. dopiero wpisać hasło)- kolor tła w wynikach wyszukiwania - jakoś jestem przyzwyczajony do białego w wynikach google ew. proponowałbym odcień szarości, który jest powszechnie obowiązującym na forum
remek Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Dzięki za sugestie - dokonam poprawek. PozdrawiamRemek
szpiegu Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 a i ja zapomnialem remek zmien tlo na biale i dodaj opcje szukaj w polskim internecie
Salmo_Salar Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Powróciła wyszukiwarka Jerkbait Pewnie dawno ale i tak się cieszę Pozdr. Salmo
Maynard Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Powróciła wyszukiwarka Jerkbait Pewnie dawno ale i tak się cieszę Pozdr. Salmo Zniknęła wyszukiwarka Jerkbait Niedawno, ale i tak się nie cieszę <_< Remku, czy zmiana związana była z pracami technicznymi i czy jej brak wnosi coś do stabilności, szybkości strony? Innymi słowy: czy powróci? PozdrawiamGrzesiek
remek Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Mam wrażenie, że to od niej cierpimy - niestety. Do czasu rozwiązania problemów postanowiłem ją wyłączyć.
Rekomendowane odpowiedzi