Skocz do zawartości

Niedługo Mikołajki - co byście chcieli dostać wędkarskiego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co roku pojawia się to samo pytanie. Co chcielibyście dostać od Mikołaja 6 grudnia albo pod choinkę? Dlaczego pytam? :D Bo zawsze w tych wypowiedziach znajdę pomysł na jakiś prezent dla siebie no i fajnie pofantazjować.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Powiedz do czego chcesz tego używać :D Rozumiem, że spinning? Bo jeśli tak to kijek pod Ya-Mambę czyli delikatniutki kijek do jiggowania :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
bilet na tygodniowy pobyt na np Belize, a potem tylko krótkie spodenki, flats'y, bonefishe....cholera, już się rozmarzyłem. A będą jak zwykle skarpetki od teściowej :(
Opublikowano

fajną oddychającą kurteczkę na ryby :D

szpiegu chciałbyś zeby Ci tak ktoś dyszał pod nosem jak na rybach jesteś :mellow:

swoją droga takie kurteczki to fajna sprawa, choc jak ostro pada to tylko guma pomaga :mellow:

Co do mikołajków to mam przerypane,bo jednoczesnie mam urodziny szustego,i Mikołaj mnie w konia robi <_< bo daje jeden podarek i sciemnia,że to za dwie uroczystości <_<

Od mikołaja życzę sobie może Monolocka ITO,a jak nie to se sam kupie <_<

Opublikowano

bilet na tygodniowy pobyt na np Belize, a potem tylko krótkie spodenki, flats'y, bonefishe....cholera, już się rozmarzyłem. A będą jak zwykle skarpetki od teściowej :(

ooooo dobrze gadasz :D jeszcze tylko doliczyc do tego tarpoon i barracudę i tez mogę dostać taki wypadzior,może nie na albule choc to ładna Brzanka :mellow:,

ostatecznie jak nie to,To okonie nilowe może na Viktori

:unsure: :mellow:

Opublikowano

7,4 ft, medium fast (F4 - medium?), 1/16-5/8 oz, 5-16 Lbs - myślę, że do chodzenia za pstrągiem by się nadał :unsure: ?

wybrałbym co innego :D

Opublikowano

Ja na serio chciałbym dostać na MIKOŁAJA od pracodawcy PŁATNY urlop na 1 rok aby móc w spokoju zająć się swoim jedynym hobby, jakim jest wędkarstwo :mellow:

No i przydałby się multek SHIMANO Metanium Mg7 :mellow:

Opublikowano

Aby mikołaj nie zbiedniał to mi wystarczyłoby revo :D a jakby mógł to dobrą jerkówkę na wiosnę :D.

Ubranie sapiące na plecy sam bym wtedy sobie kupił :D

Opublikowano

:D

Na pstrucha pod spiner to może takowy ?

http://www.megabass.co.jp/product_detail.php?keyid=225&i tem1=2

Ja bym chciał dla siebie Sight Fischerka :D, ale nie ma na razie :(

Pozdrawiam

Dokładnie ale ... ta w porównaniu do Jade jest jeszcze delikatniejsza. Wszystko zależy od tego jakie pstrągi i gdzie. Na Pasłękę to chyba bym inwestował w Jade ... tradycyjne polskie siurki to Pagani.

Pozdrawiam

Remek