jerry hzs Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Na stronie Salmo ukazal sie w koncu nowy newsletter . Zapraszam do odwiedzenia strony . Duzo rybek , wiesci , juz pracuje nowa fabryka . W galerii sa dwa moje zdiecia z ostatnich tygodni wedkowania nad Michigen . jerry hzs
biosteron Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Nie lepiej najpierw wyjac rybie przynete z pyska a dopiero robic fotke,po co ma sie meczyc z kotwica w pysku
jerry hzs Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Opublikowano 30 Listopada 2007 Marcinie to nie jest taka prosta sprawa . Sa trzy etapy robienia zdiec - jeszcze w wodzie z przyneta - podczas prezentacji tez z przyneta - i prezentacja bez przynety . Widze ze zalujesz zdrowia ryby ale nie da sie uniknac pewnych rzeczy i TY o tym wiesz ...chyba ze zalozymy gumowe kotwiczki .
TERMOS Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 jerry a tak swoja droga to Ty tez powinienes tu byc http://www.salmo.com.pl/pages.php?cat=36Jak dla Mnie to sie Tobie miejsce tam nalezy. jerry -salmo -to nawet male dzieci wiedza.
jerry hzs Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Opublikowano 30 Listopada 2007 To sa gwiazdy Termos a ja prosty zolnierz Salmo
remek Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Jerry,kali rozmawiac dzisiaj z Jaculem i on powiedziec, ze nie miec czasu Jurku pisz na forum o Waszym weekendzie. Zdjecia robia niesamowite wrazenie. pozdrawiamRemek
Rekomendowane odpowiedzi