marohzl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 witam wszystkich...interesuje mnie multik DAIWA VIENTO 103L i OKUMA V-200 LX... jaka najmniejsza gramaturgie i najwieksza mozna uzywac do tych 2 podanych multiplikatorow... np. czy do daiwy mozna zalozyc od 10-40gram a do okumy 10-60gram jak to sie sprawuje w tych gramaturgiach... dzieki za pomoc pozdrawiam....
@slider@ Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Myślałeś może o Daiwie Adventage HSTA słyszałem ze można rzucać wabikami poniżej 10 gram do 40gram PozdrawiamSlider <((()><
marohzl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2007 nie to ty zle myslisz ja mysle o daiwie viento nowy modelTeam Daiwa Viento 100 L Baitcast Reel
@slider@ Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 nie to ty zle myslisz ja mysle o daiwie viento nowy modelTeam Daiwa Viento 100 L Baitcast Reel Czy ja napisałem ze ty źle myślisz? Chodziło mi tylko o to czy wziąłeś może pod uwagę daiwe powyżej wymieniona przez mnie. PozdrawiamSlider
pitt Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 zwroc uwage, ze sam multik to jeszcze nie wszystko, jezeli go zestawisz z nieodpowiednia wedka, to nie rzucisz tym czy innym wabikiem tak jakbys chcial, bo wedka sie nie naladujebardzo wiele osob o tym zapomina wracajac do pytania, mysle, ze jednym i drugim kolowrotkiem bedziesz mogl rzucac wabkami o ciezarze pomiedzy 10 i 60 gram ... ja jednak nie kupilbym zadnego z nich, a juz na pewno nie viento
SzymusS Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 do okumy 10-60gram jak to sie sprawuje w tych gramaturgiach... dzieki za pomoc pozdrawiam.... Okuma zaczyna ładnie pracować od ok. 15-20g10 - też można (zwłaszcza gumy), ale nie można mówić tutaj o wygodzie
Rekomendowane odpowiedzi