remek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Cześć,Powoli wracamy do tradycji naszych forumowych spotkań. Postanowiliśmy widywać się częściej, aby poznać się na żywo w jak najszerszym gronie. W dniu 29 listopada 2007 roku spotkaliśmy się w Cafe Jerk na ulicy Twardej. Gospodarze kawiarni przygotowali wszystko, tak abyśmy w dużym gronie czuli się dobrze i nieskrępowanie. Tym razem, spotkanie zaowocowało dużą frekwencją. Do Jerka przybyło wielu forumowiczów, ponad 20 osób. Zapraszam do wspomnień - dzisiaj krótka relacja z naszego wspólnego spotkania w Cafe Jerk. Niebawem kolejne - szczegóły wkrótce! PozdrawiamRemek
Maciejowaty Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Hehe...fajne fotostory Dozobaczenia na następnym spotkaniu
popper Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Fajne spotkanie.No i wreszcie, niektórzy z kolegów, stali się bardziej rozpoznawalni. Więcej takich szczegółowych opisów do fotek a nie będziemy się obojętnie mijać, w czasie przypadkowych spotkań, czy to nad wodą czy to na ulicy
SzymusS Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Sebastian - wielkie dzięki za organizację i koordynację całej imprezy !Miło było Was wszystkich zobaczyć PS - Karolcia zapowiedziała, że na kolejne spotkanie również przybędzie
kryst Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Hej! Widziałem wieloryba , to znaczy siebie! To ten w kraciastej koszuli Pzdr. Kryst
gacopyrz Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Było super, już nie mogę doczekać się następnego spotkania Pozdrowionka
Redzi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Super pomysł szkoda że tak daleko od nas ale może kiedyś i my się pojawimy kto wie
Tomek.M Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Hej! Widziałem wieloryba , to znaczy siebie! To ten w kraciastej koszuli Pzdr. Kryst @Kryst kijki dotarły w całości
@slider@ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Było fajnie Czekam na kolejne spotkanie. PozdrawiamSlider
kryst Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 @Kryst kijki dotarły w całości Dzięki Tomek! Standerus - wszystko ok! Pzdr. Kryst
Janusz Wałaszewski Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witajcie.Co prawda mnie tam nie było, ale fajnie zobaczyć jak wyglądająCi, których zna się tylko z postów i nicków.Pozdro Jachu.PS. Kryst jaki tam z Ciebie wieloryb, mnie byś zobaczył to myślęże zmieniłbyś zdanie.Jeszcze raz najlepszego
kryst Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Janusz, Dzięki za dobre słowo! Rozumiem, że to mówisz tak w duchu świątecznym! Pzdr. Kryst
remek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 Następnym razem to zrobimy zdjęcie grupowe i podpiszemy je co by jasność nastała. PozdrawiamRemek
hasior Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Wyczesane spotkanko mieliście normalnie na następnym muszę być <_<
Gumofilc Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Następnym razem to zrobimy zdjęcie grupowe i podpiszemy je co by jasność nastała. To juz wtedy nie bedzie Klub Anonimowych Alkoholikow C&R... Gumo
kryst Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Następnym razem to zrobimy zdjęcie grupowe i podpiszemy je co by jasność nastała. To juz wtedy nie bedzie Klub Anonimowych Alkoholikow C&R... Gumo No, normalnie szczęka mi wypadła ze śmiechu! Brawo Gumo! Pzdr. Kryst
pablom Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Było super, wielkie dzięki dla wszystkich i do następnego razu
Marcel Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Było swietnie i twórczo , mam nadzieje ze wejdzie to do naszego kanonu i raz w miesiacu pogadamy w takiej luznej atmosferze
rognis_oko Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Cieszę się, że spotkanie przypadło wszystkim do gustu.Do zobaczenia na następnym.
Rekomendowane odpowiedzi