Zdzisław Czekała Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Serdecznie witam forumowiczów jerkbait Nazywam się zdzisław Czekała, mieszkam w Rzeszowie, łowię głównie na muchę. Na codzień prowadzę sklep wędkarski i pracownię budowy wędek. Będzie mi bardzo miło, móc wymieniać się doświadczeniami z kolegami z forum.
hasior Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam serdecznie i życzę dużo radości w korzystaniu z naszego portalu
argrabi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Serdecznie witam forumowiczów jerkbait Nazywam się zdzisław Czekała, mieszkam w Rzeszowie, łowię głównie na muchę. Na codzień prowadzę sklep wędkarski i pracownię budowy wędek. Będzie mi bardzo miło, móc wymieniać się doświadczeniami z kolegami z forum. Właściwy człowiek na właściwym miejscu...
remek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam serdecznie na forum. Zapraszam oczywiście do jak najczęstszych odwiedzin naszej strony i aktywnego udziału. pozdrawiamRemek
Janusz Wałaszewski Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witamy na forum, zawsze to jeden spec do dyskusji więcej.Pozdro Jachu
biosteron Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam kolege po kiju ,nawet wskazane jest abysmy sie wymieniali doswiadczeniami,zapraszam do czestego odwiedzania tego forum
tomi78 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam bardzo serdecznie i mam nadzieje że rozkręci pan bardziej watek muchowy .
Bujo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam serdecznie. Fajnie, ze dolaczyl kolejny muszkarz. Bedzie okazja do wymiany doswiadczen, szczegolnie w watku muchowym Bujo
pitt Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 witamy serdecznie i zapraszamy do dyskusji
Sławek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam i życzę miłego oraz owocnego korzystania z forum
SzymusS Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj na Forum ! Co do muchy - jest tutaj paru zapaleńców i jeszcze więcej tych, którzy z chęcią dowiedzą się czegoś więcej na temat tej metody Co do składania wędek - temat b. popularny na Forum
Redzi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam bardzo derdecznie fajnie że z Rzeszowa a gdzie konkretnie kieści się twój sklep proszę o info na priva
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj Zdzisławie. Miło mi - i chyba nie tylko - że tdo nas trafiłeś... Przyjemności życzę...
mirat Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj życzę dużo radości z korzystania z forum i wymiany doświadczeń pozdrawiam
joker Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam Panie ZdzisławieRzeszów to mój rejon handlowy, po nowym roku nie omieszkam zajrzeć do sklepu w Rzeszowie.
Gromit Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Cześć,witaj na forum . Pozdrawiam Gromit
Zdzisław Czekała Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2007 Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie na forum.
rognis_oko Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Serdecznie witam forumowiczów jerkbait Nazywam się zdzisław Czekała, mieszkam w Rzeszowie, łowię głównie na muchę. Na codzień prowadzę sklep wędkarski i pracownię budowy wędek. Będzie mi bardzo miło, móc wymieniać się doświadczeniami z kolegami z forum. I ja także serdecznie witam cię na naszym forum.
Rekomendowane odpowiedzi