Tadeo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Z drugiej strony Kuli i lekko na skos. Dokladnie z okolic Pacyfikuw gorach Skalistych Brytjskiej Kolumbi, czyli lososie i pstragi. Z pewnoscia nasze techniki sie roznia, moze wiec bedziemy sie cos od siebie wzajemnie nauczyc. Pozdrawiam Tadeo
Tomek.M Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Miło Cię poznać @Tadeo, życzę owocnego korzystania z forum
golsyl Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj Tadeo ,sam jestem użytkownikiem od niedawna - te forum to kopalnia wiedzy
biosteron Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam i milego korzystania z forum
SzymusS Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj na Forum! w gorach Skalistych Brytjskiej Kolumbi, czyli lososie i pstragi. Liczymy na zdjęcia Twoich zdobyczy oraz widoków z miejscówek
Redzi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam kolejnego członka naszego gangu
Sławek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam i życzę tego samego co przedmówcy czyli przyjemności w korzystaniu i odpowiedzi na wszystkie możliwe pytania
Porter Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj@TadeoWitaj@Golsyl widzę,że w końcu się przełamałeś Szczytno rules Pozdrawiam Porter
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam serdecznie... Kurcze Kolumbia Brytyjska.... ehhhh
Janusz Wałaszewski Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj Tadeo.Kolumbia Brytyjska, czyli stolica Vancouver jak mniem, byłem tamkiedyś, ale nie ważne jeszcze raz witam na forum.Pozdrowienia Jachu
@slider@ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj Tadeo na forum Kurcze Kolumbia Brytyjska Może kiedyś byś opisał techniki łowienia oraz przynęty na jakie się używa w tamtych rejonach PozdrawiamSlider
mirat Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 I ja przłączam się do życzeń swoją drogą dobrze jest mieś swoich ludzi kolegów pokiju na całym świecie pozdrawiam.
Kuba Standera Opublikowano 13 Grudnia 2007 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj!! No to coś czuję że będziemy mieli co czytać
jerry hzs Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witaj Tadeo . Zamieszkujesz najpiekniejszy skrawek Ameryki Ponocnej . Okno na zachod to Ocean ...okno na wschod , polnoc i poludnie to Gory Skaliste . Czy jest szansa ze bedziesz nam opisywal swoje przygody wedkarskie i dolaczal zdiecia ? ...wszyscy by sie ucieszyli . Jestem bardzo ciekawy czy masz jakies doswiadczenia z szczupakami lub muskie na terenie Kolumbii Brytyjskiej . Zapraszam do rozmow i basni 1
remek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witaj Tadeo . Zamieszkujesz najpiekniejszy skrawek Ameryki Ponocnej . Okno na zachod to Ocean ...okno na wschod , polnoc i poludnie to Gory Skaliste . Czy jest szansa ze bedziesz nam opisywal swoje przygody wedkarskie i dolaczal zdiecia ? ...wszyscy by sie ucieszyli . Jestem bardzo ciekawy czy masz jakies doswiadczenia z szczupakami lub muskie na terenie Kolumbii Brytyjskiej . Zapraszam do rozmow i basni Witam serdecznie na naszm forum. Dołączam się do prośby Jerrego Bardzo chętnie opublikuję artykuły. PozdrawiamRemek
kwasik Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 TadeoTo łowisz na Fraser River, czy gdzie indziej? Co łowisz?Z tego co wiem z literatury to stolicą Kolumbii Brytyjskiej jest chyba Wiktoria (nie wiem jak to się pisze), a nie Wancuwer (też nie wiem jak to się pisze , ale się dowiem ).witam i pozdrawiam
Janusz Wałaszewski Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 @KwasikFaktycznie stolicą KB jest Victoria, a nie Vancouver jak napisałem, a pisze się tak jak napisałem Pozdro Jachu
hasior Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witaj Tadeo na forum,miejscówę do Połowu masz wyczesaną to bezdyskusyjne teraz tylko czekany na jakieś relacyjki foto,ech jak popatrzyłem w necie co to za miejsca ,to wymiękłem ciutkę <_<
kwasik Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 TadeoMasz zadanie przenieść stolicę stanu KB z Wiktorii do Vancouwer. Jesiotrów nie łowisz?pozdr
Rekomendowane odpowiedzi