Skocz do zawartości

Witam z drugiej strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z drugiej strony Kuli i lekko na skos. Dokladnie z okolic Pacyfiku

w gorach Skalistych Brytjskiej Kolumbi, czyli lososie i pstragi. Z pewnoscia nasze techniki sie roznia, moze wiec bedziemy sie cos od siebie wzajemnie nauczyc.

Pozdrawiam

Tadeo

Opublikowano

Witaj na Forum!

w gorach Skalistych Brytjskiej Kolumbi, czyli lososie i pstragi.

Liczymy na zdjęcia Twoich zdobyczy oraz widoków z miejscówek :D

Opublikowano

Witaj Tadeo na forum

Kurcze Kolumbia Brytyjska :huh:

Może kiedyś byś opisał techniki łowienia oraz przynęty na jakie się używa w tamtych rejonach :D

Pozdrawiam

Slider

Opublikowano
I ja przłączam się do życzeń swoją drogą dobrze jest mieś swoich ludzi :D kolegów pokiju na całym świecie pozdrawiam.
Opublikowano
Witaj Tadeo :D . Zamieszkujesz najpiekniejszy skrawek Ameryki Ponocnej . Okno na zachod to Ocean ...okno na wschod , polnoc i poludnie to Gory Skaliste . Czy jest szansa ze bedziesz nam opisywal swoje przygody wedkarskie i dolaczal zdiecia ? ...wszyscy by sie ucieszyli . Jestem bardzo ciekawy czy masz jakies doswiadczenia z szczupakami lub muskie na terenie Kolumbii Brytyjskiej . Zapraszam do rozmow i basni B)
  • Like 1
Opublikowano

Witaj Tadeo :D . Zamieszkujesz najpiekniejszy skrawek Ameryki Ponocnej . Okno na zachod to Ocean ...okno na wschod , polnoc i poludnie to Gory Skaliste . Czy jest szansa ze bedziesz nam opisywal swoje przygody wedkarskie i dolaczal zdiecia ? ...wszyscy by sie ucieszyli . Jestem bardzo ciekawy czy masz jakies doswiadczenia z szczupakami lub muskie na terenie Kolumbii Brytyjskiej . Zapraszam do rozmow i basni B)

Witam serdecznie na naszm forum. Dołączam się do prośby Jerrego :D Bardzo chętnie opublikuję artykuły.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Tadeo

To łowisz na Fraser River, czy gdzie indziej? Co łowisz?

Z tego co wiem z literatury to stolicą Kolumbii Brytyjskiej jest chyba Wiktoria (nie wiem jak to się pisze), a nie Wancuwer (też nie wiem jak to się pisze :D, ale się dowiem :D).

witam i pozdrawiam

Opublikowano
Witaj Tadeo na forum,miejscówę do Połowu masz wyczesaną to bezdyskusyjne :D teraz tylko czekany na jakieś relacyjki foto,ech jak popatrzyłem w necie co to za miejsca ,to wymiękłem ciutkę :mellow: <_< :mellow: