Skocz do zawartości

Aukcja - zarybienie Pasłęki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ponieważ od zeszłego roku jestem członkiem klubu miłośników rzeki Pasłęka PASSARIA chciałbym Was poinformować, że klubowicze, w trosce o stan zarybienia rzeki postanowili pozyskać na ten cel fundusze wystawiając na aukcję uniklane woblery.

Przedmiotem licytacji są nowe (oryginalnie zapakowane) woblery firmy SALMO - Executor IEX5SDR, IEX7SR, Minnow M7S, M6S - dekor pstrąg tęczowy. Jest to wobler, którego nie ma w oficjalnej ofercie firmy SALMO! - UNIKAT! Został wyprodukowany specjalnie na tą aukcję. Pieniądze z aukcji zostaną przeznaczone na zarybienia pstrągiem i lipieniem rzeki Pasłęki.

W imieniu własnym i wszystkich miłośników rzeki Pasłęka serdecznie zapraszam na licytację: Aukcja

Pozdrawiam

Remek

284447946.jpeg

284447955.jpeg

Opublikowano
Dodam od siebie ze Executor Salmo 5 SDR koloru mlecznego z czerwonymi skrzelami jest najlowniejsza przyneta na rzekach i strumykach wpadajacych do jeziora Michigen . Executor ...dobra nazwa :mellow:
Opublikowano
Witam,

Ponieważ od zeszłego roku jestem członkiem klubu miłośników rzeki Pasłęka PASSARIA

Kurde, raz się człowiek nie pojawi na zebraniu a juz jakichś dyletantów przyjmują :lol: :lol: :mellow:

Grabulka!

Opublikowano

Witam,

Ponieważ od zeszłego roku jestem członkiem klubu miłośników rzeki Pasłęka PASSARIA

Kurde, raz się człowiek nie pojawi na zebraniu a juz jakichś dyletantów przyjmują :lol: :lol: :mellow:

Grabulka!

Rocky,

No widzisz :D Trza chodzic :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
Remek, bardzo chętnie pomogę, jeśli jest możliwość wsparcia tej akcji wpłatą na konto to poproszę i info na priva :D
Opublikowano

Proszę zwróć się do władz klubu. Ja tylko mogłem pomóc w taki sposób - czyli dać cynka, że dzieje się aukcja.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
Ale bajer !!! :mellow: jako kolekcjoner Salmo napewno kupie 1-2 sztuki :mellow: , Remek jakbys miał inne modele to chetnie wspomoge zarybianie pasłeki w taki sposob
Opublikowano

Ja nie mam nic :D Dowiedziałem się dzisiaj o tej akcji od klubowiczów Passaria no i po prostu chiałem dołożyć coś od siebie - promocję :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Witajcie

zalicytowałem MINNOW 7S zobaczymy

ach ten zielony kark - MIFEK zapomnij o M7S :mellow:

Remku nie wiesz jaką rybkę będą wpuszczać ??

nie wyczytałem nic wcześniej - chyba :mellow:

Opublikowano
oj tam od razu zabije... ty sie lepiej zbierz do kupy do terminy cie zaczynaja gonic. a ja czerwonych jak nie mialem tak nie mam ... :mellow:
Opublikowano
standek z tego co pamietam to jesli chodzi o naklejki to zsotala uzgodniona wspolna wersja... w tyg Krzyś zabiera porcje naklejek... i w ten oto sposob nie pozostanie mi ani jedna :mellow:
Opublikowano

rewelacja!!!

widzę, że niektórzy to się chyba nawet z myślą o tej aukcji specjalnie zalogowali na allegro :mellow: :mellow: :mellow:

Opublikowano

Drogi Remku!

Myślę, że usiadłeś na laurach. Za mało zachęcasz Kolegów do sportowej rywalizacji. Przecież nie chodzi tu o wobki, tylko o troszkę pieniążków na zarybienie. Myślę, że nigdy nie wybiorę się na ten specjalny odcinek Pasłęki (info of Rognisa), ale wsopomóć tak szlachetny cel zawsze jestem gotów!

Proszę, więcej wigoru! <_<

:D :D :D