mirat Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 W związku ze zbliżajacymi się świętami Bożego Narodzenia chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia. Zdrowych, radosnych, spędzonych w najbliższym gronie ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008 wszystkim kolegom z forum. W nowym roku życzę spełnienia wszystkich marzeń związanych z upragnionymi wyprawami wędkarskimi, złowieniem życiowej ryby i zakupem wymarzonego sprzętu.Szczegulne życzenia składam na ręce Remka dla całej redakcji jerkbait pl. za to że jest to forum i tak prężnie działa. Pozdrawiam Mirat.
hasior Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja też wszystkim życzę wyczesanego sezonu,wesołech swiąt,i Mikołaja co czai baze w kwesti fishingtackle ,w nowym rokusamych okazów,i tylesamo Releas-ów co Catch-ów Mikołaj-hasior
Zdzisław Czekała Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Pozwolę sobie, dołączyć do życzeń. Wszystkim Jerkbait-owcom, Rodbuilding-erom, Administratorom i sympatykom tego foru. Zdrowych i Wesołych świąt, Pomyślności w Nowym Roku, spełnienia najskrytszych mażeń, samych udanych połowów, rekordowych ryb, super sprzętu i uśmiechu na codzień. Życzą Urszula i Zdzisław Czekała
remek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Cześć,Bardzo dziękuję! Ode mnie jeszcze będzie kilka życzeń. PozdrawiamRemek
Janusz Wałaszewski Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witajcie.Wszystkim, użytkownikom, redaktorom i sympatykom, życzę zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. I niech Mikołajnie zapomni o naszych upodobaniach, a opatrzność niech czuwa nadrealizacją naszych wypraw wędkarskich.Pozdro Jachu
Redzi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wszystkie naj naj najlepszego dużo radości w święta a jeszcze więcej w nowym roku i do tego samych dużych ryb!!!! Śle Redzi
rognis_oko Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dołączam się do życzeń.Zdrowych, radosnych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęścia w Nowym Roku 2008. Dziękuję za życzenia dla redakacji naszego portalu
biosteron Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Życzeńia dla wszystkich kolegów z forum Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Wam przez cały Nowy Rok. Życzę Wam, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań. Życzy biosteron
janusz Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Również dołączam się do życzeń.Wszystkim użytkownikom i czytelnikom tej stronki życzę zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz rekordowych połowów w 2008 r.
spigot Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Również życzę wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia jak również taaaaaaaaaaaakiej ryby w nadchodzącym Nowym Roku 2008
ORION99 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Życzę Wszystkim, Zdrowych i Bardzo Wyjatkowych Świąt Bożego Narodzenia Aby każdy spędził je w rodzinnym gronie.Ogromu sympatycznych prezentów - niekoniecznie tych wędkarskich PozdrawiamOrion
TERMOS Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz Nowego Roku dla wszystkich formowiczow .
Sławek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 A ja z obu okazji życzę po prostu wielkiej ryby
Anguiler Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja również życzę wszystkim Kolegom, użytkownikom i administratorom forum zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt oraz udanej zabawy w Sylwestra i wszyskiego najlepszego w Nowym Roku
marcin Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam Koledzy.Wiem że jakoś mało się udzielam na forum jeśli się udzielam to raczej z zapytaniami i prośbą. Witam Koledzy! Z okazji Świąt Życzę Wam dużo wolnego czasu na wyjazdy na ryby!Jak zapewne większości brakuje czasu na ryby, także życzę Wam wszystkim aby każdy miał co jakiś czas te wolne kilka godzinek na wypad!Poza tym Życzę Wam dużo zdrowia aby były siły na chodzenie po krzakach i bajorach no i oczywiście szczęścia jakie jest niezmierne by przyfarciło jakąś metrówą!TEGO WAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ! Marcin
jackybrown Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 A JA WAM ZYCZE RYBNYCH WOD I MNIEJ KLUSOLI
Herman Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ale fajne życzenia dostałem od redakcji Jerkbait'a !!!!!!!!!!!!Dzięki chłopaki Wszystkiego dobrego dla wszystkich
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J
-YAN- Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Życzę wszystkim zdrowych,wesołych i pogodnych świąt .Redakcji dzięki za życzenia.Jans
RomanG Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witajcie- przyłączając się do tych pięknych słów napisanych przede mną i ja złożę życzenia radosnych pogodnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia a w nowym Roku samych sukcesów nie tylko wędkarskich dla Was wszystkich, twórcom i redaktorom tego forum oraz Waszym rodzinom życzy Roman
pepol Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim forumowiczom życzy pepol.
Daniel Wirek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Także życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego, pogody ducha, zdrowia, szczęścia w życiu rodzinnym i osobistym Wielkich sukcesów wędkarskich, pobicia nowych życiówek Życzy Daniel
Kuba Standera Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Wszystkiego najlepszego dla userów, moderatorów, Remka i nawet dla jego czerwonego alterego Zdrowia, niech Wam pozwoli na łowienie, czasu na wypady nad wodę, wielkich ryb i świętego spokoju cały rok
admin1348902092 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 No nareszcie ktoś o mnie pamięta PozdrawiamAdmin
Rekomendowane odpowiedzi