rognis_oko Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witajcie. Tak jak wspominałem już kilkukrotnie, w przyszłym roku będziemy organizowali ponowne zarybienie Narwi. Tym razem oprócz bolenia, chcemy kupić także narybek suma.Na akcję zarybienową potrzeba wielu pieniędzy, więc chciałbym abyśmy znowu zebrali je wspólnie. Tym razem chciałbym zlicytować koszulkę polo z logiem jerkbait.pl (koszulka będzie w rozmiarze osoby która wygra licytację, więc trzeba będzie na nią troszkę poczekać).Dodatkowo ufundowałem 4 skuteczne przynęty na bolenie.Patrząc na zdjęcie: pierwszy od góry to wobler bezsterowy Taps'a, drugi to sławny przecinak Siudak'a, a dwie przynęty poniżej to PRAWDZIWE RARYTASY, których nie da się nigdzie kupić.Są to bezsterowce wykonane przez mojego przyjaciela Wojtka Samsela z Ostrowi Mazowieckiej. Odpowiednio poprowadzone są bardzo skuteczne zarówno na Narwi, jak i Bugu. Na Wiśle też pokazały klasę podczas tego sezonu. Zasady licytacji są bardzo proste. Kto da więcej pieniędzy, ten wygrywa koszulkę i wszystkie woblery.Licytować proszę tylko i wyłącznie pod tym postem.Proszę nie komentować nic w tym poście, liczą się jedynie napisane kwoty pieniężne.Aby każdy miał szansę, licytacja trwa do 04.01.2008 i ostatnia kwota może pojawić się w tym dniu do godziny 24.00.W dniu 05.01.2008 oficjalnie ogłoszę zwycięzcę. Pamiętajcie, że zebrane pieniądze na tej licytacji będą w całości przeznaczone na zakup przyszłorocznych rybek.Szczerze zachęcam i zapraszam do wzięcia udziału w naszej licytacji!
Janusz Wałaszewski Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 A co tam - 150 PLN najwyżej nie pojadę gdzie miałem jechać Pozdro Jachu
kryst Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Super! Jak na pierwszy raz to jestem w ciemno 200,00 PLN.
kryst Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 I co? Duch świąteczny upadł, czy spłynął Wisełką? Czekam cierpliwie do 5 stycznia 2008! <_<
Kuba Standera Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Sprawdzamy zdolność kredytową
kryst Opublikowano 28 Grudnia 2007 Opublikowano 28 Grudnia 2007 @standerus narzekał na zdolność kredytową, a o bolkach nie pomyślał
kryst Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 @Rognis Utknęło na dobre, a szkoda. Co prawda, był dobry początek. Zobaczymy jak przebiegną następne aukcje. Do siego Roku!
kryst Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 @All, Jeszcze tylko 32 godziny! Going, going, go..... ? @ Rognis, Mój rozmiar to XXL <_< <_< <_<
kryst Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 To dobrze! Wieloryby muszą w czymś chodzić
kryst Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jako ojciec chrzestny boleni plamy nie dałem i pierwszą licytację wygrałem Serdecznie zapraszam wszystkich do następnych!Już nie będę się sadził , no chyba, że przedmiot aukcji będzie mi odpowiadał <_< <_< <_< , to wtedy, drżyjcie narody! @Rognis_oko, Proponuję dokonać wymiany 30 stycznia w Jerku, co Ty na to?
remek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Gratulacje! Dla następnych zwycięzców będzie dyplom z podpisem Krysta jako Ojca wszystkich boleni PozdrawiamRemek
rognis_oko Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ofcjalnie informuję, że zwycięzcą licytacji został Kryst.Gratuluję wygranej i oczywiście bardzo dziękuję za zaangażowanie. Już teraz zapraszam do kolejnych licytacji. Następna już całkiem niebawem. Zachęcam do wzięcia udziału, ponieważ fant, który będzie można wylicytować będzie bardzo, bardzo fajny. @Kryst, wymiany dokonamy oczywiście podczas najbliższego spotkania w Jerku.
Rekomendowane odpowiedzi