Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pudełko 2008 -o jakie przynęty planujemy rozszeżyć swój asortyment na nowy sezon i na co?

Zaczne od siebie. :D

1.Maas Marauder -szczupły

2.Prologic Swimbait -szczupły

3.Suche muszki-ile się da -jaż,kleń

pozdrawiam

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Zastanawiam się nad spróbowaniem lekkiego spinnigu na pewnej niewielkiej rzeczce w związku z tym potrzebnych będzie trochę jaziowo-kleniowych woblerów.
Opublikowano

A ja narazie rozszezylem swoj asortyment o dwie nowe przynety z którymi wczesniej nie mialem do czynienia,spróbuje tymi przynetami polowic brzany i klenie,jesli sie sprawdza kupie wieksza ilosc

Oto prezentacja :D

post-1040-1348913691,8973_thumb.jpg

post-1040-1348913691,9818_thumb.jpg

Opublikowano

Ja przede wszystkim małe koguciki na pstragi z Wieprza :D

no i z przyjemnoscia zakupie kilka woblerow boleniowych tylko szukam dobrej okazji moze macie cos na oku?

Opublikowano

Ja też mam już część rzeczy które włożę do pudełka w 2008 roku, m.in.

- Strike King King Kong 15cm (może też King Shad'a)

- śledzik prologica który już pływał nawet

- możę Cormoran Tyger Lucy 23 cm

- Skinner 15 cm

- zbiorę pudełko gum do nowego sezonu opadowego na Bugu m.in. banjo do systemików off-set

Chyba wszystko.

Pozdr.

Salmo

Opublikowano
Ze wzgledu na ograniczenia rodzinne, a wiec ograniczenia czasowe w 2008 tropie tylko bolenie. Przynety zaakceptowały juz bolusie - chodzi tylko o kupienie znacznej ilosci. Co by nie marnowac czasu w sezonie.
Opublikowano
Kolega mi podarował 3 nowe pudła na przynęty. I teraz jestem zmuszony je napełnić bolkowymi wabikami.Mam na to 4 miesiące, a w głowie już nowe dwa patenty. Myślę, że sie zapełnią :D
Opublikowano

Ja natomiast odwrotnie. Muszę swoje pudełko (a), schowki, torby etc. znacznie odchudzić.

Przez ostatnie lata, jakoś tak było, że zakupy nowych przynęt, liczbebnością znacznie przewyższały ponoszone straty :lol:

Pudełka pękają w zawiasach, więc łowy 2008 uskuteczniam pod hasłem szukam zaczepowych miejscówek.

Opublikowano

Ja natomiast odwrotnie. Muszę swoje pudełko (a), schowki, torby etc. znacznie odchudzić.

Przez ostatnie lata, jakoś tak było, że zakupy nowych przynęt, liczbebnością znacznie przewyższały ponoszone straty :lol:

Pudełka pękają w zawiasach, więc łowy 2008 uskuteczniam pod hasłem szukam zaczepowych miejscówek.

Kilka takich miejscówek potrafię polecić :D

Opublikowano

Waldek widzę że mamy ten sam problem

ile razy na zawodach porozdaję jakieś przynęty młodzieży to i tak jak robię selekcję mam pełne pudełka

przykładem jest sezon na kropka

i co tu robić ? - tylko rwać !!! :mellow:

post-677-1348913693,6144_thumb.jpg

post-677-1348913693,6635_thumb.jpg

Opublikowano

nie no rafka spoko misia... wpadniesz na drawe to Ci zrobimy porządek w pudelku nie ma obaw ze bedziesz je mial za cięzkie :mellow: a co my nie wybierzemy to drawa odbierze :mellow:

ja juz chyba 3 albo 4ty razprzegladam swoje pudelka kropkowe i ... chyba lepiej nie bede wstawiam ich fotek :blush::blush::blush:images/smiley_icons/icon_redface.gif

Opublikowano

Ja na wiosnę kupiłem takie jedno malutkie :D pudełko na wobki i cały ten sezon przeleżało mi puste ale teraz będzie w sam raz na przynęty na 2008 :D Będzie wypełnione prawie samymi Salmiaczkami :D bo na okrasę dołożę jednego megabassika :D

W tym roku baaaardzo chojny był mikołaj :D B)

post-199-1348913696,4861_thumb.jpg

post-199-1348913696,5512_thumb.jpg

Opublikowano

Seksowny ten megabassik, nie powiem, na pewno fajnie plumka :D

Ja ostatnio zająłem się zbieraniem pstrągowych hendmejdów :D

z gotowców nabędę turbo jacka jr......między innymi.......

Opublikowano

Trout -to mi wyglada na napad na fabrykie Salmo ;)

Ja byłem bardzo grzeczny :unsure: przez cały rok i mikołaj mi przyniósł :D

Opublikowano

Witaj @spigot

Jak patrzę w te Twoje pudełka to nic tylko jakiś brat nieznany

mi się pojawił. Wszystko to samo, kolory, modele itd ... ! Coś

z tym Bratem jest chyba, trzebaby starego zapytać, hehee.

Pozdro Jachu

PS. Ale wahadełek nie widzę, o coś chyba nie teges !??

Pozdro Jachu