Skocz do zawartości

Szczęśliwego Nowego 2008 r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkim razem i każdemu z osobna

Zdrowia, szczęścia ,pomyślności

pociechy z dzieciaków,wnuków i żony

szampańskiej zabawy do rana

i kaca jak barana.

Oby Nowy Rok był lepszy od Starego

i obfitowała w wędkarskie sukcesy.

Życzy @warciak z rodziną.

Opublikowano
I ja dołączam się do życzeń. Połamania szpilek przez piekniejsze połowy na parkiecie :huh: :lol: życzy Mirek z rodziną.
Opublikowano
Wszelkiej pomyślności w nadchodzącym nowym roku wszystkim Forumowiczom. Od jutra zaczynamy nowy sezon :mellow:
Opublikowano
Panie i Panowie wszystkiego naj,naj,najlepszego w Nowym Roku oraz samych sukcesów zawodowych i wędkarskich w postaci okazów :D
Opublikowano

Nadchodzacy Nowy Rok to nie tylko okres radosci, ale rowniez zadumy nad tym, co minelo i nad tym, co nas czeka. Tak wiec duzo optymizmu i wiary w pogodne jutro zyczy

biosteron :D

post-1040-1348913700,1848_thumb.gif

Opublikowano
Ode mnie również życzenia dla Wszystkich forumowiczów- pomyślności,spełnienia marzeń,przypływu kaski i obyśmy za rok witali go co najmniej w takim samym składzie,szampańskiej zabawy do białego rana.
Opublikowano

Tez zycze wszystkiego co najlepsze! Aby nadchodzacy rok byl lepszy niz poprzednie! Duuuuzych ryb i czestych wypadow nad wode.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
Zdecydowanie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!! SPelnienia marzen zdrowia wszelkiej pomyslnosci... :D
Opublikowano
Ja jeszcze raz w tym wątku ale juz w Nowym Roku Wszystkiego Najlepszego i połamania w nowym sezonie :D