Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie w instrukcji obsługi echa Lowrance x-125 jest napisane,ze mozna w tym czyms zakualizowac soft urzadzenia sciagajac je ze strony Lowrance.Moje pytanie brzmi:jak?Nie ma kabla do kompa,nie ma zadnych info na ten temat.Instrukcja robiona jest tez pod modele x-135,136,i nie wiem czy ta informacja odnosi sie tylko do tych modeli,czy do 125 takze.Czy mozna wogole podłaczyc to echo do kompa?Jeszcze jedno:jak wyglada sprawa opcjonalnego gps w tym urzadzeniu,bo sa wyprowadzonen jakies dodatkowe kable i podobno mozna podłaczyc gps.Za wszystkie info z góry dziekuję.

Ps.Specjalne podziekowania dla Tornado,ktory juz wyjasnil mi kilka rzeczy odnosnie tego echa :D

Opublikowano

Cześć. Ja mam tą sondę, ale nie znam odpowiedzi na Twoje pytania images/smiley_icons/icon_redface.gif Na moją wiedzę- do X125 nie ma możliwości dołączenia GPS-u. Proponuję Ci zapytanie na stronie www.echosonda.pl. Oni chyba są dystrybutorem tych sond w Polsce. Ew. jakiś kontakt do Cezarego Karpińskiego, on, przynajmniej kiedyś zajmował się ich dystrybucją. Z pewnością ma taką wiedzę jakiej Ci trzeba.

Pozdrowienia

Opublikowano
Tel do Cezarego Karpińskiego 022-762-448/602-586 759 co do GPSa to chyba żdnych szans bo brak w nich portu na karte MMC lub SD co niestety jest nieodzowne do GPSa.Ale u Cezarego powinieneś wydębić schemat do podłączenia kabli pod COMa i jakiś progranm operacyjny pod PCta.
  • 7 lat później...
Opublikowano

Cześć, potrzebuję polskiej instrukcji do Lowrance X125 .. czy może mnie ktoś poratować?

Skan, ksero, oryginał (pokryję koszty wysyłki ksera itd. :) ) chyba, że okolice WAW to chętnie podjadę

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, potrzebuję instrukcję do L -X125 PO POLSKU jesli ktoś ma PDF TO BYM PROSIŁ. DZIĘKUJĘ

• 2 lata później...
Opublikowano

A wiesz jaką wersję masz zainstalowaną i jaka najnowsza jest dostępna ? Może nie ma takiej potrzeby, aby aktualizować. Ten sprzęt ma już swoje lata i podejrzewam, że Lowrance od dawna nie aktualizował tego softu.

Opublikowano
W sumie to i racja, a wiecie może czy jest możliwość podłączenia innego Skinnera aby zmienić z 60stopni na 120 ?
Opublikowano

Witam, temat trochę stary ale czy wie ktoś jak zaktualizować oprogramowanie w x125?

@Arek9238

Nigdy nie było i nie ma możliwości aktualizacji oprogramowania w X-125.

• Like 1