remek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Cześć,Dla zainteresowanych - nagrałem dzisiejszą audycję radiową Wieści z lasu i nie tylko. Dzisiaj luźna audcja z udziałem Tadka Ćwika, Jacka Gawlińskiego, Jerrego oraz Wojtka Bogusławskiego. Link do audycji: http://jerkbait.pl/users/jacek/Zew/2008-01-05.mp3 PozdrawiamRemek
Arek Kubale Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Uff, dzięki - już myślałem, że stracę tę audycję, bo przypomniałem sobie o niej ok. 16
biosteron Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dzieki za nagranie,jak zwykle luzna i pelna chumoru rozmowa
jerry hzs Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Chcialbym kilka slow od siebie ...mimo ze w audycji moja rola jest statysty [ tak ,nie ,hihihi ] co wynika z faktu ze nie lowilem pstragow , glowacic i pod lodem ....wiec wiecej slucham niz mowie . Tadek i Jacek sa bardzo dobrze przygotowani i maja ogromna wiedze . Ktos myslac ze w kilka minut mozna te wiedze sprzedac na pewno sie myli . My sami jestesmy bardzo ograniczeni tym ze musimy podac komunikaty , kilka reklam naszych sponsorow i czas 45 minut ucieka w mgnieniu oka . Nie ma tu wiec esencji o ktora nam chodzi . Zdarza sie rowniez ze zbaczamy z tematu i galopujac tracimy czas na narzekania - jak to w Polsce zle gospodarza - a minuty leca . Trzeba tez zdac sobie sprawe ze nasza audycja jest skierowana do sluchaczy w Ameryce , ze sa wedkarze bardzo doswiadczeni ktorzy czekaja na szczegoly i sa wedkarze poczatkujacy ktorzy czekaja na podstawowe info i dla ktorych specjalistyczne dialogi beda niezrozumiale . Trzeba wiec zlotego srodka -; nowicjuszy zaciekawic , zachecic i jakas perelke dla smakoszy . Tak wiec pewne audycje wyjda nam lepiej a pewne gorzej . Caly czas jest to improwizacja z ograniczeniami . Traktujcie wiec nas na luzie i raczej z chumorem ...jak Przyjaciol z ktorymi sie rozmawia przez telefon ....jerry herbu zebaty pstrag
kryst Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 @Jerry, Trzeba pomyśleć o grafice nowego herbu, coby rozsławiał imię doskonałego wędkarza! Audycja doskonała, bardzo przyjacielska, miło się słuchało.
remek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jurku,Ja to kiedyś myślałem, że każda audycja i program TV jest kiepski. Człowiek siedział prze TVi jęczał, że wie lepiej, potrafi więcej itd. Tak było do momentu kiedy nie spotkałem się z Jurkiem Wierzbickim z Taaaakiej Ryby. Stanąłem wtedy przed kamerą i ... zaczęło się - brak czasu, tematyka musiała być od najprostszych rzeczy do średnio zaawansowanej itd. Zupełnie inaczej to wygląda od strony TV i od strony kamery. Teraz oceniam inaczej. Czekam na następne i z wielką chęcią opublikuję na stronie. PozdrawiamRemek
biosteron Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Chcialbym kilka slow od siebie ...mimo ze w audycji moja rola jest statysty [ tak ,nie ,hihihi ] co wynika z faktu ze nie lowilem pstragow , glowacic i pod lodem ....wiec wiecej slucham niz mowie . Tadek i Jacek sa bardzo dobrze przygotowani i maja ogromna wiedze . Ktos myslac ze w kilka minut mozna te wiedze sprzedac na pewno sie myli . My sami jestesmy bardzo ograniczeni tym ze musimy podac komunikaty , kilka reklam naszych sponsorow i czas 45 minut ucieka w mgnieniu oka . Nie ma tu wiec esencji o ktora nam chodzi . Zdarza sie rowniez ze zbaczamy z tematu i galopujac tracimy czas na narzekania - jak to w Polsce zle gospodarza - a minuty leca . Trzeba tez zdac sobie sprawe ze nasza audycja jest skierowana do sluchaczy w Ameryce , ze sa wedkarze bardzo doswiadczeni ktorzy czekaja na szczegoly i sa wedkarze poczatkujacy ktorzy czekaja na podstawowe info i dla ktorych specjalistyczne dialogi beda niezrozumiale . Trzeba wiec zlotego srodka -; nowicjuszy zaciekawic , zachecic i jakas perelke dla smakoszy . Tak wiec pewne audycje wyjda nam lepiej a pewne gorzej . Caly czas jest to improwizacja z ograniczeniami . Traktujcie wiec nas na luzie i raczej z chumorem ...jak Przyjaciol z ktorymi sie rozmawia przez telefon ....jerry herbu zebaty pstrag @Jerry hzs, Lubie słuchać waszej audycji choć nie zawsze mam czas na to(praca),cale szczęście ze jest osoba na jerkbait.pl co to nagrywa i w pużńiejszym terminie można sobie tej audycji posłuchać,oby więcej takich audycji nie tylko u Was ale i u nas,nie miałbym nic przeciwko aby taka audycja była minimum dwa razy w tygodniu
kryst Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 @biosteron Jak byłem kilka razy w USA, to zawsze szukałem w tv audycji wędkarskich. Z reguły nowe odcinki pojawiały się w sobotę przed południem. Z moich, bardzo skromnych, obserwacji wynikało, że firmy wędkarskie były bardzo zaangażowane w te programy. Wiadomo, marketing. Dopóki u nas firmy nie będą zainteresowane powstaniem takiego/takich programów (kaska), to niestety zostanie nam tylko net (vide: taaakaryba - uciekli do netu). Niestety nasza telewizja, ogólnie rzecz biorąc, jest bardziej zainteresowana gadającymi głowami i polityką - puke!, a nie potrzebami odbiorców. Tak, wiem, tworzy się kanały tematyczne, ale dlaczego są one płatne.Ja osobiście nie mam odbiornika tv, co prawda są one w domu, nawet dwa,(w pokojach u Mamy i Taty, i czasami do nich wpadam, lecz mniej więcej po 15 minutach mam dość - beznadzieja!. A sat zlikwidowałem, jak ograniczyli ilość programów przyrodniczych.Dla mnie ratunkiem jest net i myślę, że tak już zostanie. Przynajmniej oglądam to, co lubię
Janusz Wałaszewski Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 @jerryNic się nie przejmuj, audycja świetna, a wszystkich i tak nigdy się nie zadowoli. Wiem jak trudno mówić do mikrofonu czy przed kamerą, jak stresujący jest czas, którego trzeba się trzymać i inne wymogi, które trzeba spełnić, aby audycja się nie posypała.Jest świetnie, a z czasem będzie lepiej, co do tego ani ja ani nikt na tym forum jak sądzę, nie ma wątpliwości.Pozdro JachuPS. @kryst mam niestety takie same odczucia jak Ty, jeśli chodzio informacje nt. wędkarstwa w TV to można się ich spodziewać gdyjakiś wędkarz się utopi np,na lodzie (czy raczej pod)lub innykataklizm dotknie kogoś lub ew. wody. Smutne niestety
tornado Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 A najgorsze jest to że osoba prowadząca najczęsciej nie ma pojęcia o czym się mówi i sama zadaje idiotyczne pytania, taka jest nasz TV.
Arek Kubale Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jeśli ktoś przegapił dzisiejszą audycję o łowieniu siei spod lodu, dysponuję nagraniem, całość ok. 15 mb.
remek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Super! A juz myslalem, ze przepalo (bylismy na rybach). Mozesz mi udostepnic? Wrzuce na strone. PozdrawiamRemek
biosteron Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jeśli ktoś przegapił dzisiejszą audycję o łowieniu siei spod lodu, dysponuję nagraniem, całość ok. 15 mb. @arhuku,jesli jest taka mozliwosc to prosilbym abys umiescil ta audycje na forum,z góry dziekuje
Arek Kubale Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 @remek Wysłałem Ci na PW wiadomość, nie wiem czy doszła. Daj znać jak mam dostarczyć Ci ten plik - na maila wejdzie? Ma około 15 MB.
mifek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 arhuku jesli tylko Twoja poczta go wypusci to na pewno dojdzie przynajmniej ta jerkbaitowa
biosteron Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 I co z ta audycią,jest możliwość jej wysłuchania??
Arek Kubale Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 I co z ta audycią,jest możliwość jej wysłuchania?? Jasne, że jest. Plik z audycją już leci do @remka mailem, a on jak sądzę, wrzuci go na stronę .
remek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 Dostałem - dzisiaj wieczorem go przerobię na mniejszy bitrate i wstawię na stronkę. pozdrawiamRemek
biosteron Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Dostałem - dzisiaj wieczorem go przerobię na mniejszy bitrate i wstawię na stronkę. pozdrawiamRemek ???????
remek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 Dopiero robię - proszę o wyrozumiałość. PozdrawiamRemek
remek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 Na razie proszę o cierpliwość - kilkukrotne próby konwersji ASF do dobrej jakości mp3 z jednoczesnym zmniejszeniem pliku nie powiodły się. Kolejne próby jutro. PozdrawiamRemek
Rekomendowane odpowiedzi