Skocz do zawartości

jaki kij do multika Aveon Baitcaster 20FD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie jestem specalista ale wydaje mi się, że pownieneś podac wiecej szczegółów, waga przynęt, gdzie chcesz łowic i ile chcesz na kijka wydac pieniążków :D
Opublikowano
Chcę łowić głównie pstrągi ale równierz szczupaki. Wiem że cieżko jest to połączyć ale chciałbym jak najwięcej wyciągnąć z wędziska i uzyskać przyzwoite wyniki. A kwota jaką moge wyłożyć to ok 400zl maxymalnie 500
Opublikowano
a jak nie dolozysz to proponuje skupic sie na rodzimym rodbuildingu... powinno wystarczyc. moze nie na sici w tytanach ale mysle ze bedziesz zadowolony. jesli chodzi o kolowrotek to mogfa byc n apoczatku pewne problemy z obsluga przynet pstrągowych...
Opublikowano

a jak nie dolozysz to proponuje skupic sie na rodzimym rodbuildingu... powinno wystarczyc. moze nie na sici w tytanach ale mysle ze bedziesz zadowolony. jesli chodzi o kolowrotek to mogfa byc n apoczatku pewne problemy z obsluga przynet pstrągowych...

no niestety ale mifek ma racje, malych wabikow to tym mlynkiem dobrze nie obsluzysz, nawet jak kupisz wedka za 1000 zlotych

witaj na forum :D

Opublikowano
Jeżeli chodzi o kija którym obsłużysz szczupaki (te nie największe) i pstrągi (te nie najmniejsze) to takiego kija mam. To kijek testowy na rezonansie. CW 10-28 gram (choć ze scorpiona rzucam od 5-6 gram). Podejrzewam, że jakby się ograniczyć z bajerami, to ten blank powinien fajnie Ci się sprawdzać. Jeżeli poczekasz na artykuł o rezonansach (w tym bądź w przyszłym tygodniu powinien się ukazać) to poczytasz o nim więcej. Powiem tak: ja jestem zadowolony :D
Opublikowano

Ten multiplikator nie obsłuży typowych przynęt pstrągowych - niestety, chyba, że łowisz na takie powyżej 10-15g :D Ma ciężką i głęboką szpulkę więc małe wabiki około 5g nie mają szans jej odpowiednio rozpędzić.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Plat jest -> cool! Ostatnio odebrałem przesyłkę - profesjonanie zabezieczone, po prostu super. Co prawda czekałem 5 miesięcy ale się doczekałem.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
no ladnie czyli oba kijki na ktore sie sliniles i przez moment to chyba nawet nie wiedziales co wybrac... ale widze ze postapiles jak ja niekiedy... wciagnales oba :mellow:
Opublikowano

Mam wielką prośbę o mały teścik na stronę główną??

Wiem że jesteś busy-man ale.... wiesz kto inny mogłoby coś napisać o tych kijach?? Szczególnie triple-seven chodzi mi po głowie od zlotu nad Bobrem, żeby tego korka nie miał....

Peresada wynalazł drugiego orochi, tylko do 2oz, miałbym komplecik, też musze za nim polookać