Skocz do zawartości

Wasza przynęta Nr 1 2007 roku...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie koledzy, był już wątek o pudełku na 2008 rok, teraz chciałbym zaproponować PRZYNĘTE NR 1 MINIONEGO RUKU :D proszę o wypisanie tylko jednej przynęty, obojętnie w jakiej sprawdziła się technice :D

Moja przynęta Nr1 to: Salmo Tiny tonący, kolor HC.

Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
6 Sławka, pstrąg. Jedna z najmilszych niespodzianek jakie miałem jeśli chodzi o przynęty. Świetnie lata, ładnie pracuje, podoba się mi więc często pływa. Za wielu ryb na to nie miałem ale to raczej moja wina bo przegapiłem sezon...... Ale dla mnie nr1 zeszłego sezonu
Opublikowano

Dla mnie taką przynętą był bezsterowy wobler Michała Osińskiego (Tapsa) o dł. 9 cm i masie 14 g. Złowiłem na niego 140 morskich bassów, kilka troci, rdzawców i fląder. Makrele też mu nie przepuściły, zdażały się nawet dublety

Nie mogę nie wspomnieć o Fatso 10 S, który dał mi PB szczupaka :mellow:

post-46-1348913711,9388_thumb.jpg

Opublikowano
Dorado Lake 5cm S w ubarwieniu płoci. Kiler na warciane szczupaki w 2007 roku plus życiowy sum który niestety odpłynał z takim wobkiem ponieważ 15 funtówa power pro nie dała rady :angry:
Opublikowano

(...)

Sławek prowadzisz w rankingu :mellow:

Ja przepraszam - nie chciałem

PS Poczekaj jak połowisz na mojego leszczyka 9 cm o którym wspomniał Łukasz

Opublikowano
Istnieje możliwość zamówienia kilku egzemplarzy? Czy tylko są dostępne dla wtajemniczonych ;) Przydałyby się jakieś okonki czy leszczyki, generalnie wędkuje wobkami do 8cm, chodź jakiś jerk też by się przydał.
Opublikowano

U mnie w tym roku wyjątkowo nie ma lidera. Ryb złowiłem tak mało i na tak różne przynęty że ciężko mi jakąś wyłonić.

Jeżeli mam jakąś jednak podać to będzie to chyba Skinner20

Opublikowano
Moja przyneta nr 1 to bezsterowiec siudaka biało-niebieski.Zlowilem na niego szczupaki,okonie i bolenie.

post-989-1348913713,0387_thumb.jpg

Opublikowano
A kupilem w Mequinenzie taki gruby bialy twister Blinker Profi, z potwornie dlugim ogonem zakonczonym stopka jak w riperach. Paru zebaczy juz sie na niego nabralo :mellow: Mam tez na nich i woblerka - bomberka... B)
Opublikowano

W moim pudełku na uwagę zasługują trzy przynęty:

1. Garbatka WRTA nr 0

2. ASZYCHMINKA z chwostem nr 0

3. Wobler oklejany materiałem długości ok. 6,5 cm