Skocz do zawartości

TARGI SPRZĘTU WĘDKARSKIEGO "NA RYBY"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniach 10-12.02.2008 R. na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich odbędą się 8 Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY.

Mam nadzieję, że będziemy mieli co pooglądać, a potem znowu będziemy szykować kasę na nowości sprzętowe 2008.

Zapraszam do Poznania.

Opublikowano
Masz rację Mefisto. Chyba nie będzie nic nowego bo katalogi Daiwy na 2008 rok już są po sklepach i nie ma na czym oka zawiesić.
Opublikowano
Ale mimo tego, targi to targi :D zawsze z kolegami sie spotkać warto, pogadać, pomachać czymś czy pokręcić. Ja niestety nie jadę ...jestem nieczasowy :( ale do Osaki bym chętnie poleciał :mellow: hehehe . Pozdrawiam
Opublikowano
Pamiętajcie tesh o targach w Zabrzu, 29 lutego sprzedawcy a 1 i 2 marzec dzwi otwarte ;) impreza w hali MOSIR.
Opublikowano

Z tego co słyszałem tegoroczne targi mają zaskoczyć wszystkich :D (minimalną liczbą firm i minimalistyczną ekspozycją)

My będziemy w sobotę - tylko by pokręcić się między stoiskami. Tak więc proponuję jakieś spotkanie - poinformuję Was o tym niebawem.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

W dniach 10-12.02.2008 R. na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich odbędą się 8 Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY.

Mam nadzieję, że będziemy mieli co pooglądać, a potem znowu będziemy szykować kasę na nowości sprzętowe 2008.

Zapraszam do Poznania.

Mała poprawka, targi odbędą się 8-10.02.2008r. Pozdrawiam