kryst Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Rognis_oko, W wiadomości o licytacji napisałeś: Pamiętajcie, że zebrane pieniądze na tej licytacji będą w całości przeznaczone na zakup przyszłorocznych rybek. Czy jest to prawidłowe?
@slider@ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wydaje mi sie ze Rognis miał na myśli to ze od każdego użytkownika biorącego udział w licytacji zostaną zebrane pieniądze nie ważne czy wygrał lub nie. Tak mi sie wydaje PozdrawiamSlider
rognis_oko Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Rognis_oko, W wiadomości o licytacji napisałeś: Pamiętajcie, że zebrane pieniądze na tej licytacji będą w całości przeznaczone na zakup przyszłorocznych rybek. Czy jest to prawidłowe? Dzięki za info. Już poprawiłem. Oczywiście chodzi o tegoroczne rybki.
rognis_oko Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wydaje mi sie ze Rognis miał na myśli to ze od każdego użytkownika biorącego udział w licytacji zostaną zebrane pieniądze nie ważne czy wygrał lub nie. Tak mi sie wydaje PozdrawiamSlider Nie Pieniądze przekazują tylko osoby, które wygrają licytacje.
@slider@ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Aaaa to ci @Rognis chyba będziemy musieli pogadać na temat tych szczytnych aukcji PozdrawiamSlider
Rekomendowane odpowiedzi