Skocz do zawartości

PowerPro z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od kogo chcesz kupić :unsure:

Jeśli od salmo_trutta - to oryginał

Dokładnie, polecam Pawła Sułka - salmo_trutta, kupowałem od niego PP już kilka razy, 100% oryginał. :D

Opublikowano
A ja polecam plecionkę PowerPro od naszego tutaj forumowicza - Stachu ,jest to plecionka sprowadzana z USA 100% oryginalna,jego nick na allegro to stachu991
Opublikowano

Zależy od kogo chcesz kupić :unsure:

Jeśli od salmo_trutta - to oryginał

Od salmo bierz w ciemno...brałem kilka szpulek, są ogyginalne w 100%...jestem zadowolony i zgłoszę się pewnie do niego nie raz

Opublikowano

Dystrybutorem w Polsce jest jak dobrze pamiętam hurtownia Leszcz,która ma ceną hurtową wyższą niż u sprawdzonych sprzedawców z Allegro w detalu.

Historia zna takie przypadki :o

Ja sobie dorzuciłem kilka szpulek PP do zamowienia z Cabelasa.Za 13 zielonych aż szkoda było nie brać :o

Opublikowano

witam!

na allegro salmo_trutta jest zaufanie sprzedewca:)zawsze oryginal:)

Na allegro z tym,,zawsze można się czasem spazyc, czego nikomu tego nie zycze

Opublikowano
I ja dodam swoje 3 grosze - jeśli PP z Allegro to tylko sprawdzeni sprzedawcy - polecam Staszka stachu991 i Pawła salmo_trutta - u nich kupowałem PP i w 100 % oryginały
Opublikowano

POWER PRO...

obecnie uzywam kupilem w holandi kosz 135 metrów 13kg to od 25-30euro... wiec te 54zl moze byc troche za tanio... ale polecam power jest naprawde ok...

Opublikowano

POWER PRO...

obecnie uzywam kupilem w holandi kosz 135 metrów 13kg to od 25-30euro... wiec te 54zl moze byc troche za tanio... ale polecam power jest naprawde ok...

@marohzl - PP kupiłeś w Holandii za 25 czy 30 euro - fakt. W Polsce w sklepach szpulka 135 m dochodzi do 100 zł, na allegro są po 54 zł - masz prawo sądzić że może to być podróbka, choć niekoniecznie nią musi być Wiele osób prywatnych sprowadza PP z USA w ilościach hurtowych, stąd cena jest taka niska - sprawdź sam ile kosztuje w USA - tam jest dużo tańsza. Będziesz miał zamiar kupić PP w Polsce, i to w dodatku taniej jak w sklepach, kup u sprawdzonych sprzedawców (np. Allegro) - wielu kolegów z tego forum poleci ci sprawdzonych - masz wątpliwości, pytaj - każdy tu ci pomoże :D

Opublikowano

Tak się składa, że nie każdy ma dostęp do kolegi Stacha, a do sklepu każdy.

Cena jak na sklepową jest bardzo przyzwoita( zwazywszy wszelkie opłaty, cła,vaty, etc.) Ceny z prywatnego ( walizkowego ) importu żaden sklep nie będzie w stanie nigdy przebić.

Pzdr.

Tarłoś

Opublikowano

Tak się składa, że nie każdy ma dostęp do kolegi Stacha, a do sklepu każdy.

Cena jak na sklepową jest bardzo przyzwoita( zwazywszy wszelkie opłaty, cła,vaty, etc.) Ceny z prywatnego ( walizkowego ) importu żaden sklep nie będzie w stanie nigdy przebić.

Pzdr.

Tarłoś

@Stachu to nasz forumowy kolega ,więc polecam kontakt na priv.

Wspomniany wyżej Salmo trutta to także nasz ziomal ;) - @psulek.

To była reklama...dziękujemy za uwagę B)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupic plecionke Power Pro u stacha991 ale ma takie dziene pudełko i nie mam pewnoesci czy jest to oryginał?

Akurat mnie ta interesuje poniewaz jest ta srednica co ja chce i jest w kolorze zielonym. Prosze o pomoc. Z góry dziekuje. Pozdrawiam.

http://www.allegro.pl/item314524434_plecionka_power_pro_10lb _150_yds_super_okazja_.html

Ja od zawsze kupuje od @Stacha plecionkę,jest to na 100% ORYGINAŁ,POLECAM bez wachania

Opublikowano

Ja od zawsze kupuje od @Stacha plecionkę,jest to na 100% ORYGINAŁ,POLECAM bez wachania

Ja wiem, że to jest sprawdzony sprzedawca, tylko Power Pro miało zawsze inne pudełko niż to co wczesniej pokazałem.

Opublikowano

Ja wiem, że to jest sprawdzony sprzedawca, tylko Power Pro miało zawsze inne pudełko niż to co wczesniej pokazałem.

Są to nowe opakowania plecionek PP - bardziej wygodne bo szpuli nie trzeba wyciagać - można trzymać między kolanami i nawijaćna kręciołka :D

Opublikowano
Acha no to jak tak mówicie to jednak kupie u stachu991. A pisałem do salmo_trutta to narazie ma tylko w kolorze czerwonym i srednice 0,13 i 0,15 jak by kogos interesowało. A jak juz pytam sie o Power Pro to jaki rozmiar wziąc? Zastanawiam sie nad 0,15 lub 0,13 i napewno w kolorze zielonym. Jak łowiłem na żyłki to używałem w rozmiarze 0,22. Pozdrawiam