Skocz do zawartości

Wiedza wędkarska w sieci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

Przeglądałem sobie ostatnio trochę strony internetowe (polskie), aby troszkę poczytać o różnych technikach połowu. Szukałem szczegółów o zagadnieniach związanych z np. prowadzeniem przynęt, zestawieniem zestawu spinningowego / castingowego itp. Chodzi mi o istotną wiedzę techniczną a nie jakieś tam opisy typu „jak złowić szczupaka” Ja jestem troszkę zdegustowany po analizie takich informacji.

Co sądzicie o takich informacjach w sieci?.. Skąd czerpiecie swoją wiedzę?.. Jak na to patrzycie?..

Pozdrawiam

Opublikowano
Żadna sucha wiedza z sieci nie zastąpi motogodzin przebiegu nad wodą. Teorie swoją drogą a zwierzaki - ryby nie potrafią widać czytać bo się niedostosowują. Problem z netem jest taki że każdy może napisać co chce, nie ma na ogół możliwości sprawdzenia na ile wiarygodne to informacje.
Opublikowano

Polecam filmy WMH, a przede wszystkim King of the Jerkbait.

Ale tak jak napisał Kuba, nic nie zastąpi godzin spędzonych nad wodą.

Opublikowano

Ssamer wiedzą z jerkbait'a też? W takim razie proszę o uwagi a ja spróbuję to wdrożyć w życie. Wydawało mi się, źe publikujemy unikalne, nawet w światowej skali artykuły z pwnych obszarów - mogę się mylić ale chętnie to naprawię.

Pozdrawiam

Remek