remek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pamiętacje jeszcze ten wątek Wspomnienie lata? Może i w tym powspominamy? Mile widziane śmieszne i mrożące krew w żyłach historie, słoneczne zdjęcia, ryby .... Zapraszam do prezentacji - czas powspominać. PozdrawiamRemek
Kuba Standera Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ciekawe wspomnienia z lata tego roku -Dryf po jeziorze z niedziałającym silnikiem, Ramay wiosłujący pudłem na woblery -Ruszenie pełną parą połączone z wkręceniem linki z muchówki w śrubę - było naprawdę nieźle . -Kilka pogoni z bykami na pstrągach - I wspomnienie z wiosny - znalazłem swojego psa na rybach, to chyba najfajnieszy wyjazd zeszłego roku - I jeszcze ze śmiesznych przeżyć - poznałem Tomaszka
@slider@ Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Bartek fajowa fotka. Pozycja do ataku Moje wspomnienie z lata Irlandia 2007 Pierwsze pstrążki http://images33.fotosik.pl/124/e13d48c349bacd94.jpg http://images32.fotosik.pl/124/3449ecfbc1f57f09.jpg http://images27.fotosik.pl/148/0f3679c3e74a723b.jpg Przepraszam za jakość zdjęć. Fotki strzelane z telefonu. PozdrawiamSlider
BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 A to jest moje najpiękniejsze wspomnienie kiedy lato żegnałem: C&R
remek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2008 A ja najbardziej to oprócz wielu godzin spędzonych głównie nad Wisłą wspominam mój spontaniczny wyjazd do Roberta na bolenie. Złowiliśmy niewiele ale ... za to ile się nagadaliśmy (poszczególne klatki zdjęcia robił Robert - ja to dzisiaj amatorsko posklejałem w panoramę - gdzieniegdzie widać moje korekty )
tpe Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tamtego roku lato przyszło do Dingle w .... kwietniu Oto pierwszy rdzawiec 2007.
Tomek_N Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 A ja w 2007r zlowilem pierwsza rybe na spinning
szpiegu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 A ja najbardziej to oprócz wielu godzin spędzonych głównie nad Wisłą wspominam mój spontaniczny wyjazd do Roberta na bolenie. Złowiliśmy niewiele ale ... za to ile się nagadaliśmy (poszczególne klatki zdjęcia robił Robert - ja to dzisiaj amatorsko posklejałem w panoramę - gdzieniegdzie widać moje korekty ) remek a na co siadł ??
remek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2008 remek a na co siadł ?? Szpiegu, o Ty szpegu na Twojego w którymś z pierwszych rzutów ... prawie ciemno jeszcze było
Marcel Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Którakolwiek pora roku ma swe uroki i czeka sie na nia z utesknieniem.Zima na wiosne, pozniej czeka sie na lato i dalej teskni za jesienia po letnich upałach...ale fajnie sie cofnac i powspominac
szpiegu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 i wszystko na ten temat nie mam więcej pytań
jerzy Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tpe 1 fanja ryba!!Wrzuc wiekszą fotkę. Umanie lato wciaż trwa..
tpe Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tpe 1 fanja ryba!!Wrzuc wiekszą fotkę. Umanie lato wciaż trwa.. Nie wiem jak to zrobić...Obrabiam fotkę w IrfanView, limit jest 100 Kb i wychodzą takie karły...
Rutt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Piękne te Wasze wspomnienia... Moim najpiękniejszym wspomnieniem tego lata było złowienie pierwszego bolenia który pojawił się zresztą na tym Forum http://img223.imageshack.us/img223/4655/rapaab8.jpg
Waldek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 W sierpniu zeszłego roku, wędkowałem na Odrze we Wrocławiu, był to odcinek koło ogrodu zoologicznego. Przechodząc na drugi brzeg po kładce, natkneliśmy się na antyterrorystów, po niecałej minucie zostaliśmy niemal ostrzelani z kałasznikowów Jak się później okazało, kręcili tam film Fala Zbrodni a scenę tą można było zobaczyć 2 tygodnie temu w 11 odcinku. Zdjęć niestety nie posiadam
bassy Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 pobuszuję jeszcze w tych trzcinkach 88cm
wujek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Raz padał deszcz, innym razem świeciło słońce
wujek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ale już mi się tęskni za słońcem i goracymi boleniami:o
Anguiler Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Fajnych chwil nie brakował przez cały sezon - począwszy od czerwcowego weekendu z narzeczoną nad Narwią, poprzez weekendy na Mazurach, do wiślanych wypraw pychówką na czele z trzydniówką na linii Siekierki - Jabłonna. Podczas tych trzech dni w doborowym towarzystwie Gacopyrza było wszystko - nocne przepychanie załadowanej sprzętem łodzi po mieliznach, kłusownicy na wodzie, spotkany w środku nocy na środku rzeki spinningista chwalący się sumem 15 kg. Gdy w końcu około drugiej w nocy dobijaliśmy do brzegu, mieliśmy dosyć Wisły i wszystkiego dookoła. Po dobie przepychania i szukania miejsca, udało się stanąć na pozostałe dwa dni. Połowiło się feederkiem, porzucało pękatymi woblerami za wąsatym, kilka ognisk itd. Wyjazd, który wrył się w pamięć na zawsze
Maciejowaty Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Raz padał deszcz, innym razem świeciło słońce Hehe...a pamiętasz jak się skończyła ta słoneczna wyprawa? Najpierw oberwanie chmury na wyspie a później powrót pod prąd w burze...takie wyprawy długo się pamięta Noi bolo z przykosy...niezłą miałeś minę jak wyszedł do woba...jakbyś dinozaura zobaczył
Maciejowaty Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Z tego lata najmilej wspominam rzeczne spływy.Klimat taki łowów jest bezkonkurencyjny Oczywiście nawet najwięksi rzeczni wyjadacze czasem odpuszczają rybkom :
Rekomendowane odpowiedzi