INTERNETOWY SKLEP PIRANIA KRAKÓW - OPINIE
#321 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2018 - 18:27
- Engimabaits.pl i Blue lubią to
#322 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2018 - 20:49
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#323 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2018 - 13:35
"Skuszony" cenami wyprzedazowymi złożyłem większe zamówienie- kołowrotek, linki, trochę woblerow i gum. Pomny wcześniejszych doświadczeń wybrałem kuriera i pobranie. Efekt? Paczka u mnie w dwa dni, żadnych problemów, braków, niezgodności. Może Pan właściciel postanowił zadziałać zgodnie z powiedzeniem, że mężczyznę poznaje się po tym jak kończy
#324 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2018 - 13:44
....... że mężczyznę poznaje się po tym jak kończy
....... no właśnie chyba widzimy ten "koniec"
- Blue lubi to
#325 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2018 - 15:50
Ok. Mialem różne przejścia z tym sklepem, podzieliłem się nawet uwagami na ten temat tu, więc teraz, po kolejnym doświadczeniu też napisze.
"Skuszony" cenami wyprzedazowymi złożyłem większe zamówienie- kołowrotek, linki, trochę woblerow i gum. Pomny wcześniejszych doświadczeń wybrałem kuriera i pobranie. Efekt? Paczka u mnie w dwa dni, żadnych problemów, braków, niezgodności. Może Pan właściciel postanowił zadziałać zgodnie z powiedzeniem, że mężczyznę poznaje się po tym jak kończy
Ja powiem tak ,jak brałem za pobraniem to paczka była szybko, jak z przelewem to 2 tyg. czekania , żeby nie było potem znowu za pobraniem i znowu szybko. Fakt ,czasem czegoś brakowało ale były monety.
Od pewnego momentu, żeby nie ryzykować już tam nie kupuję.
#326 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2018 - 18:54
Do poszkodowanych: nieraz po prostu trzeba tak:
- miramar69 i Blue lubią to
#327 OFFLINE
Napisano 15 luty 2018 - 18:20
- Alexspin i Blue lubią to
#328 OFFLINE
Napisano 15 luty 2018 - 18:25
Jak tylko zaczęły się wyprzedaże związane z likwidacją sklepu zgarnąłem sporo fajnych przynęt, do tego wykorzystałem kilka tysięcy punktów lojalnościowych - wszystko bez problemu
#329 OFFLINE
Napisano 15 luty 2018 - 18:32
Jakies 3 dni temu zlozylem zamowinie do paczkomatu inpost w opcji za pobraniem.Ten sklep to już dno totalne ... Złożyłem zamówienie do opłacenia przy odbiorze, po trzech dniach dostałem maila i informacją że w InPost nie ma u mnie placówki do takiej operacji więc poprosiłem o wysyłkę pocztą, na co nie dostałem odpowiedzi. Napisałem jeszcze trzy maile i tak sobie czekam już drugi tydzień bez odzewu. Także zdecydowanie odradzam zakupy
Dzisiaj odebralem, wszystko ok:)
#330 OFFLINE
Napisano 16 luty 2018 - 11:55
Też niedawno kupowałem, mieli Westin-y w dobrej cenie, zero problemów ,szybka przesyłka.
#331 OFFLINE
Napisano 20 kwiecień 2018 - 21:12
Przeprosiny dla Pana Mariusza Wyrwicza właściciela sklepu Pirania!
Przepraszam Pana za mój niecenzuralny i obrazliwy mail wysłany do sklepu pirania skierowane pod pańskim adresem.Słowa które użyłem, rzeczywiście nie powinny nigdy paść.Byłem sfrustrowany czasem oczekiwania na przesyłkę i brakiem kontaktu mailowego jak i telefonicznego,rozumiem jednak,że postapiłem zbyt impulsywnie,nie mam więc usprawiedliwienia na Pana obrazę.Raz jeszcze szczerze przepraszam! Co do mojego zamówienia,to wolno bo wolno ale w końcu dotarło,niczego nie brakuje,jest ok!Dziękuję i pozdrawiam!
Wojciech
- Gobio Gobio lubi to
#332 OFFLINE
Napisano 20 kwiecień 2018 - 21:19
Przeprosiny dla Pana Mariusza Wyrwicza właściciela sklepu Pirania!
Przepraszam Pana za mój niecenzuralny i obrazliwy mail wysłany do sklepu pirania skierowane pod pańskim adresem.Słowa które użyłem, rzeczywiście nie powinny nigdy paść.Byłem sfrustrowany czasem oczekiwania na przesyłkę i brakiem kontaktu mailowego jak i telefonicznego,rozumiem jednak,że postapiłem zbyt impulsywnie,nie mam więc usprawiedliwienia na Pana obrazę.Raz jeszcze szczerze przepraszam! Co do mojego zamówienia,to wolno bo wolno ale w końcu dotarło,niczego nie brakuje,jest ok!Dziękuję i pozdrawiam!
Wojciech
Co jest? Czyżby pozew.
#333 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2018 - 13:39
Przeproś biznesmena i powiedz jaki jesteś zadowolony z wolnego czasu realizacji wysyłki i jak bardzo dziękujesz za czas na pogłębioną refleksję w oczekiwaniu za opłacony towar . Brak odpowiedzi na maile i telefony to przecież też Twoja wina i nie masz krwa usprawiedliwienia dla swoich chamskich, z wypizdowa ostatniego wyniesionych, przyzwyczajeń.
Na koniec.... PODZIĘKUJ (!!!)
Kulam się w spazmach śmiechu.
- miramar69, hm62, robert74 i 8 innych osób lubią to
#334 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2018 - 13:54
ło matko , aż tak trzeba się kajać , by łaskawie dostać swój zakupiony i opłacony dawno towar ???
- fish28 i robert74 lubią to
#335 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2018 - 14:07
- Bułka lubi to
#336 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2018 - 14:10
Sorry ,ale jak ktoś się rejestruje na forum tylko po to ,żeby zamieścić taki wpis ,to mi jakoś nie pasuje. .
- L A i cyprys19 lubią to
#337 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2018 - 14:12
- martek, suhhar, psd27 i 3 innych osób lubią to
#338 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2018 - 20:32
Tak sobie pomyślałem ,że ten wpis gościa którego przecież nie znamy jest tylko po to napisany żeby nic złego o tej krakowskiej pirani nie mówić nie pisać .
A jak już się ktoś odważy cokolwiek złego czy też niepochlebnego napisać to będzie musiał na wszystkich możliwych forach przepraszać.
A teraz idę poszukać czy w Wyborczej też są przeprosiny
- suhhar, psd27, Little Wing i 2 innych osób lubią to
#339 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2018 - 22:55
W prywatnej korespondencji to może sobie być co chce, poza groźbami karalnymi. Co innego jakby na forum....Co jest? Czyżby pozew.
Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
Użytkownik psulek edytował ten post 21 kwiecień 2018 - 22:56
#340 ONLINE
Napisano 21 kwiecień 2018 - 23:02
Bóg wybacza-PIRANIA NIGDY
- oland, psd27, Hesher i 5 innych osób lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych