Cholera , właśnie w tym sklepie mają ( przynajmniej na stronce) to czego potrzebuję . Wysyłają do uk i co teraz - zamawiać
INTERNETOWY SKLEP PIRANIA KRAKÓW - OPINIE
#21 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2013 - 11:58
#22 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2013 - 12:05
Tak, ale zrób tak, jak zaproponował Erin - zamów o jedną sztukę więcej, niż potrzebujesz i będzie cacy Pozostaje jeszcze kwestia płatności...
Użytkownik Dienekes edytował ten post 11 wrzesień 2013 - 12:07
- Bajzi lubi to
#23 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2013 - 12:07
Ja tylko mannsy i dragonki to chyba na tym nie urywają Ale....
#24 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2013 - 12:16
Właśnie dotarła do mnie kolejna paczka z Piranii - bez zastrzeżeń. Wobki i główki w komplecie.
Użytkownik Matiz992 edytował ten post 11 wrzesień 2013 - 12:16
- Alexspin lubi to
#25 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2013 - 18:10
Niestety to dość częsty myk (oszustwo)
Wylicytowałem na a... zestaw gum Cabelas'a, niestety otrzymałem same paproszki i 5 zamiast 25 kopyt....
Jeśli ktoś zamierza licytować-przestrzegam
Sprzedający tłumaczył się tym, że ma dużo wystawionych aukcji a riperów mało więc musi to jakoś obdzielić dlatego wysłał kilkukrotnie mniej niż w opisie i na zdjęciu..ale przy następnym zakupie to.....
Szczegóły mogę udostępnić na priv.
Przypadki chodzą po ludziach jednak frajerstwo też. 3-ci raz to już za dużo tym bardziej, że po każdej nieprawidłowej wysyłce sprzedawca otrzymywał SMS-ka i odpisywał, że nadrobi to przy kolejnej wysyłce. Może to taka zabawa a ja nie potrafię się w nią bawić...........
Użytkownik robert 7791 edytował ten post 11 wrzesień 2013 - 18:22
#26 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2013 - 19:22
Kupowałem kilka razy i było wszystko O.K.
- Alexspin lubi to
#27 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2013 - 19:29
Cholera , właśnie w tym sklepie mają ( przynajmniej na stronce) to czego potrzebuję . Wysyłają do uk i co teraz - zamawiać
Wg mnie i widzę, że nie tylko, to pewny sprzedawca, więc chyba "zamawiać"
#28 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2013 - 20:01
Super sklep, robiłem niedawno zakupy, nie było czegoś na stanie - oddali 3 zł i dorzucili gratis. Polecam.
- Alexspin lubi to
#29 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2013 - 20:21
Kupowałem Rapalki. Bezstresowo
- Alexspin lubi to
#30 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2013 - 22:29
A zalogowałem się , na weekendzie sklecę zamówionko i chyba będzie dobrze
#31 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2013 - 06:02
No i ceny za Keitechy ma niezłe a temat wypłynął zaraz po tym jak na giełdzie ukazały się Keitechy sprzedawane przez konkurencję.
(Przyznaję ,że jest to moja teoria spiskowa).
Chyba obalę tę teorię .
Tomek (@Deichkind) sprzedaje Keitechy na giełdzie już z pół roku, i gdy zaczął je sprzedawać to raczej ze strony sklepu miała miejsce zagrywka nie fair.
#32 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2013 - 06:14
???
No i właśnie w owej "teorii" nawiązywałem do tamtej sytuacji.
#33 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2013 - 07:39
Zamawiałem i problemów nie było, polecam
- Alexspin lubi to
#34 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2013 - 10:07
Witam
Napiszę o swoich doświadczeniach ze sklepem internetowym "Pirania" z Krakowa.
Kolejny raz zdarzyło się, że zamawiając gumy Keitech Swing Impact Fat, otrzymuję jedną gumę mniej niż ZAPŁACIŁEM!!!
Nie wiem czy to taka strategia, że mając w sumie najlepsze ceny w Polsce na te przynęty (tak mi się wydaje), sprzedawca nadrabia to wysyłając za każdym razem jedną sztukę mniej niż powinien.
Próby telefonicznego połączenia się z nim jak i SMS-owego nie dały żadnego rezultatu.
Kto wie może upodobał sobie tylko mnie a może i spotkało to innych.
Miłego
Dzień Dobry,
Bardzo mi przykro ale nie odbieramy telefonów tym bardziej prywatnych w weekend o godzinie 20, również nie odpisujemy na SMS-y.
Jeżeli chodzi o wysyłki to były dwie w tym w drugiej wysyłce była kwota odjęta za 1 sztukę.
KONTAKT INFOLINIA
515-525-116
sklep@pirania-sklep.pl
Poniedziałek – Piątek 09:00 – 17:00
Opłata wg stawek operatora
- robbox4 i Alexspin lubią to
#35 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2013 - 10:22
To może by tak tytuł wątku zmienić? Nieco krzywdzący, mimo postów po otwarciu...
- Otehson lubi to
#36 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2013 - 11:18
To może by tak tytuł wątku zmienić? Nieco krzywdzący, mimo postów po otwarciu...
Myślę, że faktycznie podekscytowanie i nerwy odegrały chyba zbyt negatywną rolę w tym temacie. Tak bardzo łatwo jest faktycznie kogoś skrzywdzić!
Kupiłem buty sportowe jednej ze znanych firm i po półtora tygodniu pękła podeszwa!. Jak by to wyglądało, gdybym kłócił się ze sprzedawcą i producentem, gdy spokojnie w czasie wszystko można załatwić bez zakładania hucznego tematu na forum
- Alexspin i Otehson lubią to
#37 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2013 - 11:30
Wyjaśnienia rzeczowe, jeśli taka była rzeczywistość, to sprzedawcy należą się przeprosiny, a wątek należałoby zlikwidować.
Tak sobie myślę, co Wy na to (autor w szczególności)?
#38 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2013 - 18:17
Tak sie składa, że dobrze pamietam każda sytuacje.
Mariusz Wyrwicz
#39 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2013 - 18:24
No i co? Obciach.
#40 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2013 - 20:14
Nie chciałbym źle ocenić autora wątku, ale po raz kolejny negatywnie oceniam wypowiedzi kolegi. Nie chcę robić nagonki, nie będę podawał szczegółów, jednak mam wrażenie, że zbyt pochopne oceny i uogólnianie to nie są najlepsze cechy.
Ponawiam apel z poprzedniego wpisu i liczę, że mylę się w stosunku do Ciebie, kolego @francisco scaramaga
Ukłony - Bartek
- Alexspin lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych