mifek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 wielu pewnie nie moze sie doczekac, jeszcze inni mieli problem z nabycie, jeszcze inni czekali na dostępność wersji ze sterem (schodzi podobnie ale ma szerszą pracę).. teraz już jest. Właśnie na fishingmart pojawily sie łamańce prologica sporo kolorów, pełna dostepność... tylko cena ciut większa... Ci co mieli je juz nad wodą wiedzą ze są warte każdej zlotówki PS> przy okazji pojawila sie też swietna żylka sufix tritanium polecam. co prawda minimalnie pogrubiona, ale... mocna i trzyma parametry
joker Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 co prawda minimalnie pogrubiona, ale... mocna i trzyma parametry W końcu trzyma te parametry, czy nie Chętnie ją sprawdzę.
mifek Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 co prawda minimalnie pogrubiona, ale... mocna i trzyma parametry W końcu trzyma te parametry, czy nie Chętnie ją sprawdzę. no przecia piszę, że jest lekko pogrubiona ( na moje, ale ni tylko moje oko tak o 10%), ale jest miekka, fajnie się rzuca, no i jesli chodzi o trzymanie parametrów... to mi chodziło o wytrzymalość jokerku http://imagecache2.allposters.com/images/pic/ATA/26178DC~The-Joker-Posters.jpg http://z.about.com/d/comicbooks/1/7/d/B/joker.jpg
joker Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Domyśliłem się mifku, że to miałeś na myśli. To była żartobliwa odpowiedź, bez cienia ironii. jeśli mam się porównać do, któregoś z tych Jokerów, to bardziej do pierwszego. Ten drugi wygląda na wrednego, a daleko mi do takiej osobowości.
tpe Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Cena za 4Playa prawdziwie europejska, jesienią płaciłem za niego 16 ojro w Ire. Przez ostatnie dwa miesiące kupiłem trzy nowe w Polsce, średnio wyszło ok. 30 zł za sztukę
Panek Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Wyżej DRUGIE wcielenie @mifka to ryby mu się pewnie dlatego zahaczają, żeby się szybciej nasycił i sobie poszedł
mifek Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 Domyśliłem się mifku, że to miałeś na myśli. To była żartobliwa odpowiedź, bez cienia ironii. jeśli mam się porównać do, któregoś z tych Jokerów, to bardziej do pierwszego. Ten drugi wygląda na wrednego, a daleko mi do takiej osobowości. e tam... powiedz lepiej, że z BATMANem nie chcesz mieć do czynienia... swoja drogą jak se pomyśle, że BATMAN to mały pikuś w porównaniu do Naszego Czerwonego Pana to ... chyba bym wolał z BATMANem mieć do czyniena
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 wielu pewnie nie moze sie doczekac, jeszcze inni mieli problem z nabycie, jeszcze inni czekali na dostępność wersji ze sterem (schodzi podobnie ale ma szerszą pracę).. teraz już jest. Właśnie na fishingmart pojawily sie łamańce prologica sporo kolorów, pełna dostepność... tylko cena ciut większa... Ci co mieli je juz nad wodą wiedzą ze są warte każdej zlotówki Powiedźcie mi Panowie - ile centymetrów długości mają te łamańce oraz czy głowa to jest odlew ołowiany ? Proszę o odpowiedź tych Kolegów którzy mieli te przynęty albo je mają , dzięki , pozdrawiam .
bassy Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 wszystkie segmenty są plastikowe, dociazenie jest umieszczone wewnątrz segmentów
tpe Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zobacz tu: http://www.prologicfishing.com/productBig.asp?id=320 Jest też filmik do ściągnięcia.
explorator73 Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Apropos Prologica - nowy dystrybutor = nowa cena. Jak jechaliśmy na Głowatkę, to kupowałem łamańce po 34 PLN w detalu.To było w październiku, więc nie wiem co się stało. Szkoda, że Think Big już się nie będzie zajmował tą marką.P.
tpe Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Apropos Prologica - nowy dystrybutor = nowa cena. Jak jechaliśmy na Głowatkę, to kupowałem łamańce po 34 PLN w detalu.To było w październiku, więc nie wiem co się stało. Szkoda, że Think Big już się nie będzie zajmował tą marką.P. Hmm, cena sugerowana 4Playa w cenniku TB to 55,55, musiałeś trafić na jakąś promocję
hasior Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Dam wypuścił cos ala Javallon znalazłem na aukcji http://www.allegro.pl/item308069219_przynety_javallon_firmy_ dam_nowosc_2008_roku_.html
radeqs Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Cabela'sowa konkurencja : http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard -item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A& amp;_DAV=MainCatcat20166-cat603337&id=0049893122370a& ;navCount=1&podId=0049893&parentId=cat603337&mas terpathid=&navAction=push&catalogCode=2UG&rid=&a mp;parentType=index&indexId=cat603337&hasJS=true
Rutt Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja również czekałem jakiś czas na żyłki Sufixa Tritanium, ale wreszcie sie doczekałem Nigdy nie miałem z nimi do czynienia ale zauważyłem spore zainteresowanie - pomyślałem że muszą być niezłe i moje przypuszczenia własnie sie potwierdzają
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Panowie jeszcze raz spytam - ile centymetrów długości mają te przynęty i czy główka jest odlana z ołowiu ? A tak naprawdę to dzięki za tak liczne odpowiedzi !!! JA ZROBIŁEM COŚ TAKIEGO:
tpe Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 4Play ma 19 cm, obciążony jest równomiernie i ma neutralną pływalność.
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 4Play ma 19 cm, obciążony jest równomiernie i ma neutralną pływalność. Witam - dzięki - to już jest jakaś konkretna odpowiedź ! Mój łamaniec widoczny na zdęciach ma 9,5 cm .
Kuba Standera Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 wszystkie segmenty są plastikowe, dociazenie jest umieszczone wewnątrz segmentów To nie jest konkretna odpowiedź ??
WOBLER-W1 Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Ponieważ tu też zamieściłem moje próby jakiegoś naśladownictwa tych nowinek to zamieszczam też efekt końcowy :
pawas2 Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Te Prologicy są do kupienia w Bassie na Wolskiej taniej niż w FM19 cm. 47,8 zł. Są też 13 cm ale nie pamiętam ceny.Dzisiaj była dostawa Prologiców ,będą też jakieś woblery ale jeszcze były nie wystawione więc nie wiem jakie. Duży wybór wersji kolorystycznych.Pozdrawiam.Paweł
Rekomendowane odpowiedzi