amalker Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zdecydowanie broń na kaczki W weekend trafiłem ławicę na głębokości 14 metrów która była przyklejona do dna i miała 3 m wysokości 23 metry długości, baardzo sporadycznie pojawiały się pojedyncze patrolujące ryby w toni na głębokości 3-4 m trudne łowienie i sens widzę raczej tylko z systemem live, inaczej trzeba mieć naprawdę anielską cierpliwość i wiarę w sens tego co się robi
didiunik Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) Dzięki, to zabiorę wędki i broń a i w takim razie systemem live też zapakuje. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez didiunik
PePe. Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Coś się dziej w wodzie, planuje weekendowy maraton i nie wiem czy brać wędki czy broń na kaczki Zamiast mordować kaczki to lepiej za kormorany byś się zabrał
AdrianMa Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zamiast mordować kaczki to lepiej za kormorany byś się zabrał Kormorany są nie smaczne, a pieczona kaczuszka palce lizać
didiunik Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zamiast mordować kaczki to lepiej za kormorany byś się zabrał Długo się gotują , a kaczuszka kruszeje po śrucie 2
Qh_ Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zdecydowanie broń na kaczki W weekend trafiłem ławicę na głębokości 14 metrów która była przyklejona do dna i miała 3 m wysokości 23 metry długości, baardzo sporadycznie pojawiały się pojedyncze patrolujące ryby w toni na głębokości 3-4 m trudne łowienie i sens widzę raczej tylko z systemem live, inaczej trzeba mieć naprawdę anielską cierpliwość i wiarę w sens tego co się robi Ta ławica to pewnie rozpióry. Jest ich zatrzęsienie. Nie raz sie trafił „na spinning”
papierzakilures Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Dzień dobry niech mi ktoś napisze kiedy w zasadzie był spuszczony ten Mietkow tzn w którym roku i czy po tym uzupelnili rybiostan.. z góry dzięki
didiunik Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Ta ławica to pewnie rozpióry. Jest ich zatrzęsienie. Nie raz sie trafił „na spinning”Nie, nie to nie rozpióry, tylko ocieracze żyłkowe. A tak na poważnie to jutro atakuję... się okaże 1
papierzakilures Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Nie, nie to nie rozpióry, tylko ocieracze żyłkowe. A tak na poważnie to jutro atakuję... się okaże Cos napisz po wypadzie ...z gory dzieki
Adaś Niezgódka Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Dzień dobry niech mi ktoś napisze kiedy w zasadzie był spuszczony ten Mietkow tzn w którym roku i czy po tym uzupelnili rybiostan.. z góry dzięki Mietków był "REMONTOWANY" na przełomie 2011/2012 roku, nie chcę się wypowiadać w kwestii uzupełnienia rybostanu, ale przed remontem bywałem tam często, po remoncie zdecydowanie rzadziej . 1
Spider1987 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Powodzenia na otwarciu sezonu sandaczowego 2025. Niech moc będzie z wami. Ogień
Qh_ Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Ale to ze dzień wolny skrócił okres? Dajcie znaka jak jest na Mietkowie. Może 5.06 się wybiorę.
Sylwek1981 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Sobota nie jest dniem ustawowo wolnym od pracy. Sezon od jutra. 1
Spider1987 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Ponoć otwarcie wyszło w tym roku bardzo słabo, a jak u Was?
Qh_ Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Byłem tydzień temu. Sporo Łodzi. O 4tej byłem 3ci na slipie. Zlowilem jednego suma, tyle. Może z jeden niezacięty pyk. Nerwowe grzbiety, pewnie rozpiorów.Ryby raczej są jeszcze na płytkim a na razie zakaz pod wyspy na 100m. Inni nie wiem, bo unikam tłoku. Za to woda czysta po powodzi 1
papierzakilures Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Inni nie wiem, bo unikam tłoku. Za to woda czysta po powodziCiekawe ile ryby zostało spłukane w wielka wodą ...
Qh_ Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca W Odrze nie widač dodatkowej ryby;)Mietkow się nie przelał a zrzut po prostu był większy, natomiast myśle, ze taki punktowy prąd ryby potrafią omijać.Raczej Mietków dostał prezenty z góry. Podobno jest wiecej suma, co potwierdzam moim trafieniem (pierwszy raz na Mietkowie). 1
ch4ron Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Byłem wczoraj pierwszy raz na Mietkowie. Z sandaczem nie miałem kontaktu, trafił się jeden okoń 30cm.
Rekomendowane odpowiedzi