Kto nie ryzykuje w kozie nie siedzi
pierwsze skojarzenie......imigranci z Arabii ahhh te kozy
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 luty 2016 - 23:00
Kto nie ryzykuje w kozie nie siedzi
Napisano 28 luty 2016 - 01:10
Cisza Łukasze dwaj. Bo zaraz usuną .
Napisano 28 luty 2016 - 11:24
A ja sobie porobię jaja z tą Milenką z Lento.pl,zobaczymy,jak gość będzie się silił z odpisaniem łamaną polszczyzną .
Napisano 29 luty 2016 - 15:13
ktoś kupił te Stelki po 1700 zł z allegro? jakoś już nie ma ani tej aukcji ani tego sprzedającego, ktoś coś wie?
Napisano 29 luty 2016 - 15:20
Wszystko masz opisane na poprzednich stronach.
Napisano 29 luty 2016 - 15:42
mnie interesuje czy nikt już do kupujących nie puka z informacja że kupowali u pasera ... konto już zawieszone
Napisano 29 luty 2016 - 15:50
Marcin żaden paser nie wystawi Ci faktury VAT...
Napisano 29 luty 2016 - 16:27
Marcin żaden paser nie wystawi Ci faktury VAT...
Co to za problem pieczątka i druk faktury?
Nie podejrzewam akurat tego gościa o to.
Napisano 29 luty 2016 - 16:50
z jakiegoś powodu konto zawieszone na allegro
Napisano 29 luty 2016 - 16:55
mnie interesuje czy nikt już do kupujących nie puka z informacja że kupowali u pasera ... konto już zawieszone
z jakiegoś powodu konto zawieszone na allegro
Konto na allegro może być zawieszone z wielu powodów niekoniecznie tych, które insynuujesz. Nie wiem po co tyle zamieszania robić ? nie kupiłeś i teraz żal coś ściska ?
Napisano 29 luty 2016 - 17:21
Konto na allegro może być zawieszone z wielu powodów niekoniecznie tych, które insynuujesz. Nie wiem po co tyle zamieszania robić ? nie kupiłeś i teraz żal coś ściska ?
zapytałem czy ktoś coś wie, bo konto zostało zawieszone w krótkim czasie po tej ofercie, jeśli masz informacje to z chęcią z nich skorzystam, co do paserstwa to definicja np tutaj
stąd też moja hipoteza o paserstwie bo cena znaczącą poniżej wszelkich cen, a bajki o Kanadzie to najprawdopodobniej blef na użytek nieświadomych kupujących, ponieważ towar legalnie sprowadzony musi być oclony a cło wynosi 15% na kołowrotki i do tego 23% VAT. Czyli w zakupie musiałby kosztować poniżej 1200 zł aby na tym zarobić.
Żal zostawiam bez komentarza
Napisano 29 luty 2016 - 18:50
To nie żal. Cieszę się, że kupiliście Stelki w dobrej cenie. A co, to takie nie polskie? Gdzie tutaj zamieszanie?
Napisano 29 luty 2016 - 19:25
Ja też nie kupiłem ale po co tym którzy to zrobili gadaniem psuć frajdę z super sprzętu w dobrej cenie Ja tam zazdraszczam bo to takie polskie
Użytkownik Wojciech_B edytował ten post 29 luty 2016 - 19:26
Napisano 01 marzec 2016 - 19:32
zapytałem czy ktoś coś wie, bo konto zostało zawieszone w krótkim czasie po tej ofercie, jeśli masz informacje to z chęcią z nich skorzystam, co do paserstwa to definicja np tutaj
stąd też moja hipoteza o paserstwie bo cena znaczącą poniżej wszelkich cen, a bajki o Kanadzie to najprawdopodobniej blef na użytek nieświadomych kupujących, ponieważ towar legalnie sprowadzony musi być oclony a cło wynosi 15% na kołowrotki i do tego 23% VAT. Czyli w zakupie musiałby kosztować poniżej 1200 zł aby na tym zarobić.
Żal zostawiam bez komentarza
Konto zostało zawieszone zapewne z jednego prostego powodu - gość sprzedawał towar z prywatnego konta oferując paragony i fv a jak wiadomo, na allegro w takim przypadku trzeba mieć konto firma... dlatego teraz sprzedaje na innym, firmowym koncie. Reszta została wyjaśniona w tym wątku, na poprzednich stronach - wystarczy dokładnie prześledzić (kołowrotki pochodzą z Niemiec, także cło odpada, poza tym, jak wieść niesie - gość wygrał na loterii pn. licytacje komornicze)
Użytkownik asafa edytował ten post 01 marzec 2016 - 19:34
Napisano 01 marzec 2016 - 19:39
Napisano 04 marzec 2016 - 23:44
Ja też nie kupiłem ale po co tym którzy to zrobili gadaniem psuć frajdę z super sprzętu w dobrej cenie Ja tam zazdraszczam bo to takie polskie
Napisano 05 marzec 2016 - 20:33
Ciekawe czy ten co licytuje, faktycznie bedzie próbował swojemu chomikowi założyć ten kaganiec.
Ludzie to mają fantazje.
http://allegro.pl/ka...6004348362.html
Napisano 05 marzec 2016 - 21:00
Napisano 05 marzec 2016 - 21:49
W życiu chomika nie miałem, a teraz się okazuje, że tyle akcesoriów dla tych zwierzaczków posiadam .
Napisano 08 marzec 2016 - 18:32
W życiu chomika nie miałem, a teraz się okazuje, że tyle akcesoriów dla tych zwierzaczków posiadam .
Nie masz wyjścia kupuj chomika .
Użytkownik Rajfel edytował ten post 08 marzec 2016 - 18:33
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych