Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

wigry 355 od EUROŁODZIE Wypasiona

• Zamknięty Temat jest zamknięty
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 Guest_Horn_*

Guest_Horn_*
  • Guests

Napisano 30 grudzień 2013 - 11:50

Zapomniałem  dopisac ,ze na wyposażeniu tej łodki mam jescze kamere podwona z rejestratorem

Sprzet ten sie sprawdza do czerwca bo pózniej jest woda brudna i nic nie widać

Masz jakieś foto jak ona wygląda? Czy jest praktyczna czy to tylko gadżet?

:)

Zdradź tajemnicę kosztu doposażenia  :)

Użytkownik Gumofilc edytował ten post 30 grudzień 2013 - 11:59

#22 OFFLINE   august.zibi

august.zibi

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 7 postów
  • Lokalizacjanowinka
  • Imię:Zbigniew
  • Nazwisko:Augustynowicz

Napisano 30 grudzień 2013 - 16:36

witam wszystkich

/producent łodzi wigry 310/315/355/434/

Oj zadziało się na tym forum.

Odnośnie wyposażenia łodzi Daro oczywiście wykonaliśmy to dzieło wg. zamówienia jakie otrzymałem na targach w Zabrzu. Poczyniliśmy ustalenia trochę szkiców i do dzieła.Jako producent zapraszam na stronę www.eurolodzie .com tam jest moja reklama.

Pisanie ,że to ja zmieściłem ten temat ,foty i uprawiam krypto reklamę to  :( zadziwiło mnie. :rolleyes: .

PS

Robimy nowy pokład do wigry 355 będzie akwarium na żywca ................................... i wiele innych fajnych rozwiązań :P  startujemy sezon 2014

Zbigniew

#23 OFFLINE   Daro1963

Daro1963

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 8 postów
  • LokalizacjaKłobuck
  • Imię:Dariusz
  • Nazwisko:Hyra

Napisano 30 grudzień 2013 - 20:08

Podałem zły adres do linka

Swider Mora Nova System  dla zobrazowania można podłaczyc do wiertarki i prosze zobaczyć jak sobie radzi

dla ciekawskich podaje link gdzie 99 procent wedkarzy nie widziało takiej przynety  na okonia

bardzo skuteczna można ja samemu zrobić dla zainteresowanym podam linka gdzie mozna kupić

Link usunięto

a tak łowia ryby nasi sasiedzi

Link usunięto

Pozdrawiam Daro

Nie za bardzo rozumiem co wspólnego z tematem ma świder, a tym bardziej po co wstawiać linki do filmów z pogromem ryb.

Proszę też o nieużywanie czerwonego koloru jest on zarezerwowany dla Admina.

Użytkownik milupa edytował ten post 30 grudzień 2013 - 20:41

#24 OFFLINE   pabik

pabik

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 408 postów

Napisano 30 grudzień 2013 - 21:23

podaj jeszcze rozmiar członka i wszyscy będziemy HAPPY  :lol: ( łódka fajna ale w tym rozmiarze przekombinowana moim zdaniem  mam dłuższą i nie wiem czy gra warta zachodu ) 

Użytkownik pabik edytował ten post 30 grudzień 2013 - 21:37

• kapi81 lubi to

#25 OFFLINE   Gumofilc

Gumofilc

Ekspert

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 6193 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 30 grudzień 2013 - 23:34

Ja tez widze, ze cos sie dzialo kiedy mnie nie bylo...otoz panowie, uporzadkujmy doznania...i tak po kolei: na tym forum nie mozna publikowac co kto chce i jak chce(jak napisal jeden z uzytkownikow), nie mozna znaczaco odbijac od tematu watku...mam wrazenie, ze koledzy moderatorzy juz czesc spraw ujeli wiec nie bede tetryczyl po proznicy (forum odwiedzaja duzi chlopcy).

Natomiast ja to ujme bardziej ogolnie - zauwazylem ostatnio wzmozony ruch w dziale...o ile ten ruch idzie w strone wymiany informacji, z pozytkiem dla uzytkownika (a nie jakims gierkom ) to jest ok, natomiast jezeli jest inaczej (nie wchodze w szczegoly) to bedzie trzeba spojrzec na to przez inna optyke (do tej pory bylo tu wolno duzo ale skoro to sredni pomysl...?)

Gumo

#26 Guest_Horn_*

Guest_Horn_*
  • Guests

Napisano 31 grudzień 2013 - 00:24

...nie mozna publikowac co kto chce i jak chce(jak napisal jeden z uzytkownikow)

Właśnie miałem o to zapytać - dlaczego są czasami edycje bez śladu po edycji?

....zauwazylem ostatnio wzmozony ruch w dziale...

Jak pójdę jutro na dłuższy urlop to ruch spadnie  :D

@Daro1963 co do tych wanienek na żywe ryby. Czy pompa pracuje cały czas goniąc wodę z jeziora do wanny i przelewem na zewnątrz? Jak długo wytrzymuje akku?

#27 OFFLINE   kapi81

kapi81

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 318 postów
  • LokalizacjaOlsztyn
  • Imię:Piotr

Napisano 31 grudzień 2013 - 08:50

To ja mam propozycje do producentów łodzi jest opcja odpłatnego testu sprzętu wiec Panowie producenci podstawcie swoje łodzie to takich testów wszyscy równocześnie osoby testujące niech napiszą gdzie i kiedy takie testy będą miały miejsce żeby każdy zainteresowany mógł przyjść i popatrzeć , pomacać łódeczki, następnie relacja z testów(obiektywna). Myślę że z racji rożnych warunków najlepsze byłyby np Śniardwy. Myślę ze można byłoby zrobić jaką ankiety wśród użytkowników forum na co zwrócić uwagę podczas testów np. V max, jak łódka zachowuje się przy nagłych zwrotach, na wysokiej fali, przydatność gadżetów, łatwość slipowania itp. itd.
P.S. w nadchodzącym roku wszystkiego naj dla wszystkich , wyrozumiałości i cierpliwości dla modów, samych okazów dla kolegów o kiju a dla niektórych po prostu więcej czasu dla naszego hobby.

#28 OFFLINE   Gumofilc

Gumofilc

Ekspert

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 6193 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 31 grudzień 2013 - 09:00

Pewien rodzaj "ruchu" (wlasnie taki, jaki wynikal z postow/ fragmentow, ktore znikaja) jest zbedny. Przy okazji przypomne - dyskusja z moderatorem na forum jest zabroniona.

Przypomne rowniez, ze portal ten propaguje zasade C&R wiec ostroznie opisujcie pewne aspekty (bakisty na ryby, zbiorniki na zywe ryby).

A jako, ze watek poszedl w jakas zupelnie inna strone niz temat łodzi wedkarskiej, pozwole sobie go zamknac..

Gumo

P.s. Sorry @kapi, napisalismy chyba jednoczesnie. Proponuje zalozyc nowy watek.

• Piotrek Milupa i kotwitz lubią to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych