Kuba Standera Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 WitamSzukam jakiejś pstrągowej plecionki i tak odruchowo bym kupił strena 14, ale znalazłem tufflina 15lb o 50% taniej. Ktoś miał z nim do czynienia?? warto się w to pakować czy kupować strena jak pambog przykazał?? Dodatkowo zakładająć że plecionka posiada jakąś grubość to producent tufflina podaje mniejszą o 25% niż stren.
pitt Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 bardzo dobra plecionka, dla mnie lepsza od PP i rownie dobra co stren http://www.jerkbait.pl/?p=56Jezeli chcecie sie czegos wiecej dowiedziec, zatelefonujcie lub ‘mejlnijcie’ do mnie. Z checia postaram sie odpowiedziec na wasze pytania.Jak np.: Kto ostatnio odkryl Ameryke i zdegradowal koncern Westren Filaments (firme z 60-cio letnia tradycja) do newcomer’a w branzy?* See you!Wilhelm Wander, tlum. Pitt, 2005 * Wyjasnienie dla polskich czytelników. W tym zadziornym komentarzu, chodzi o czysty sarkazm autora. Wilhelm ‘pije’ do pewnego, renomowanego sklepu wysylkowego i pewnego ‘wedkarza zawodowego’ (z Niemiec) – ten team wprowadzil w blad (chcac czy nie chcac, a moze przez niewiedze lub tez liczac na glupote ludzka, która przeciez nie ma granic) wielu wedkarzy, wypisujac mnóstwo bzdur w kampanii reklamowej plecionek Tuf Line. M.in. to, ze Western Filaments to newcomer.
Kuba Standera Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Opublikowano 28 Maja 2008 robiliśmy zakład że będziesz pierwszy w mniej niż 30 minut
popper Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 No to ja będę drugi . Od zeszłego roku używałem TL 20 lb (żółta) do łowów sandaczowych, na zaporówkach i w Odrze. Bardzo dobra, choć sprawia wrażenie nieco sznurkowatejOdbarwia się dość łatwo jednak, jeśli traci na mocy, to niezauważalnie. Polecam
Maciejowaty Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Przez jeden sezon używałem 15lbs fluo.Bardzo dobra plecionka, porównywalna z Power pro.
Rekomendowane odpowiedzi