muzik21 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam!Chciałbym sprobować sił w łowieniu sandaczy na spinning w nocy. Łowiskiem będzie dolna Odra (okolice Opola). Interesuje mnie gdzie szukać sandaczy po zmroku, jakie miejsca wybierać do łowienia. Ciekawi mnie tez jakie przynęty używacie do nocnego łowienia sandaczy i jak je prowadzicie.I na koniec chyba najgłupsze pytanie....czy w nocnym spinningowaniu łowi się tylko na wyczucie czy też mozna na szczytówke wędki montować świetlik i czy ma to jakiś sens?
Janusz Wałaszewski Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Hej. Temat był wielokrotnie poruszany na forum, na próbę wpisz w przeglądarkę nocny sandacz, mnie wyskoczyły cztery strony Warto poczytać, a wtedy będzie można doprecyzować pytania, jak będziesz miał jeszcze wątpliwości. Miłej lektury
explorator73 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam!Chciałbym sprobować sił w łowieniu sandaczy na spinning w nocy. Łowiskiem będzie dolna Odra (okolice Opola). Interesuje mnie gdzie szukać sandaczy po zmroku, jakie miejsca wybierać do łowienia. Ciekawi mnie tez jakie przynęty używacie do nocnego łowienia sandaczy i jak je prowadzicie.I na koniec chyba najgłupsze pytanie....czy w nocnym spinningowaniu łowi się tylko na wyczucie czy też mozna na szczytówke wędki montować świetlik i czy ma to jakiś sens? Skoro w Opolu jest dolna Odra to jaka jest np w Szczecinie ?
mifek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Piotruś wychodzi, że Szczecin to depresja jak nic
Rekomendowane odpowiedzi