Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jakie jest wasze zdanie na temat nowego uchwytu Fuji ACS?

EDIT:

Czy ACS ma takie same wymiary jak ECS? Tzn. czy jeśli dobiore sobie pod blank ECS to ACS o tych samych wymiarach też będzie pasował?

ACS

http://www.merricktackle.com/newproducts/fuji-reel-seats/fuji-acs-reel-seat.jpg

http://www.djcustomrods.com/Fuji%20ACS%20Reel%20Seat.jpg

• Like 1
Opublikowano

bardzo dobry uchwyt, chociaz nie wszytkim pasuje.

chyba duzo zalezy od chwytu ktory stosujesz. ja trzmam kij w ten sposob ze pazur mam powiedzy palcem srdokowym a serdecznym.

w takiej pozycji uchwyt jest bardzo wygodny i bardzo mi pasuje.

pozdrawiam!

Opublikowano

wydaje mi się że ACS ma odrobine inny (wiekszy) wymiar od strony dolnika w porownaniu z ECS o tym samym rozmiarze - ale tu moze lepiej by było zapytac rodbuilderów aktualnie składających kije na ACS.

W rozmiarze 16 ACS jest dosyc maleńki, jesli juz ma byc ACS to pomyslalbym o rozmiarze 17. Natomiast jesli chodzi o moje osobiste preferencje to ECS-17 rulezz :D

Opublikowano

Bardzo chętnie - ja też wolałbym rozmiar 17, ale jest to uchwyt blank exposed i musi chyba być dokładnie dopasowany do blanku.

Blank ma około 14mm w miejscu gdzie mam zamiar umieścić uchwyt. I jak tu dać 17? :D

wydaje mi się że ACS ma odrobine inny (wiekszy) wymiar od strony dolnika w porownaniu z ECS o tym samym rozmiarze - ale tu moze lepiej by było zapytac rodbuilderów aktualnie składających kije na ACS.

W rozmiarze 16 ACS jest dosyc maleńki, jesli juz ma byc ACS to pomyslalbym o rozmiarze 17. Natomiast jesli chodzi o moje osobiste preferencje to ECS-17 rulezz :D