Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam,

Pawel- jest to wedka zmontowana gdzies w Polsce. Rura rezonansowa rodem z Fishing Center podobnie jak rezonatory :D :D :D

Ciesze sie ze sos takiego powstalo. Udowadnia bez watpliwosci niektorym ze nie tylko Mr ITO dysponuje geniuszem :D :D :D

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Wraz z Romkiem kombunujemy tez cos ciekawego, moze w troche innym stylu :D :D :D

Opublikowano

Friko ,ale co mamy typować???

Po prostu pięknie wykonany kijaszek, w jakiej pracowni cięzko stwierdzić, jaki blank również, ale Ty pokazałeś raczej szczegóły rekojeści i przelotkę :D Dla mnie ten styl to kompilacja stylu wędki samurajskiej :D z artykułu w jb.pl + EverGreen Temujin - srodkowa pianka. Bardzo ładne kolory, gustownie dobrane, itp i jak wspomniałem pasuje ten kijek pod złote CC. :D

Opublikowano

Też coś takiego chcę mieć... ;)

Zrobiłeś poprawne fotki i to podniosło wartość wizualną zjawiska. Faktek jest, że kijek prezentuje się znakomicie i działa na wyobraźnię. Brakuje mi tylko kapsla z inicjałami właściciela.

Autorowi projektu gratuluję smaku i proszę o info na priv... :D

Może mała robótka... :lol:

Pozdrawiam

PS

Miło się rozsmaczyłem... B)

Opublikowano

@Bujo

jesteś najbliżej, myślę że trzeba uznać odpowiedź prawidłową. Może nie w 100% tylko w 99% ale i tak bardzo dobrze mnie wyczułeś w sytuacji raczej braku danych :lol: Resztę powiedzą zdjęcia:

Blank: Talon VI+ model 66LF

Wykonanie: Fishing Center

Zdjęcia: Remek

post-10-1348913971,0085_thumb.jpg

post-10-1348913971,0518_thumb.jpg

post-10-1348913971,0864_thumb.jpg

Opublikowano

Witam,

ITM tylko dlatego ze blank byl matowy :D

Fajnie skonstruowana wedka. Gratulacje i jak juz pisalem pokazuje ze polski rodbuilding stoi obecnie na najwyzszym poziomie i smialo mozemy wychwalac nasze kijki na calym swiecie.

Pozdrawiam,

Bujo

Opublikowano

P.S. Wraz z Romkiem kombunujemy tez cos ciekawego, moze w troche innym stylu :D :D :D

Trochę słyszałem o tym Twoim pomyśle, kombinowałem podobnie, ale wyszło inaczej - itak pięknie :mellow: :mellow: B)

Opublikowano

Trochę słyszałem o tym Twoim pomyśle, kombinowałem podobnie, ale wyszło inaczej - itak pięknie :mellow: :mellow: B)

Witam,

Bede tez mial specjalnie na Szwecje XST 3.20 1oz podobnego troche do Twojego, tyle ze z wieksza iloscia drewna :D

RX8+ poczeka troche bo nie chce zeby byly jakiekolwiek kompromisy co do wykonania i wykonczenia :D

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Zdjecia Twojej wedeczki widzialem :D Jest super :D :D :D

Opublikowano

Witam,

ITM tylko dlatego ze blank byl matowy :D

To złudzenie optyczne. Blank jest w aktualnym wykończeniu VI+ czyli gloss. Przed foregripem poszedł jednak oplot z japońskiej nici metalicznej, w dwóch kolorach (pomysł Irka) i tak na zdjęciu może powstało złudzenie matu. Największe wrażenie robi nie na zdjęciu ale w naturalnym świetle słonecznym.

Opublikowano

Witam,

Pablom- rzeka gdzie lapiemy jest duzo szersza od Bugu wedka zatem troche dluzsza zeby dorzucic do kipieli gdzie potrafia stac pstragi :D

Moje drewno bedzie takie:

Jak widac wykonawcy muchowek tez nie proznuja. Moja nowa bedzie miala nawet rezonans :D Zobaczymy czy sie do czegos przyda.

Pozdrawiam,

Bujo

post-322-1348913971,1566_thumb.jpg

post-322-1348913971,2422_thumb.jpg

post-322-1348913971,2827_thumb.jpg

Opublikowano
śliczne. Cocobolo? Ta oliwka którą widziałem w Irlandi - klasa, naprawde klasa. Mylse ze o tych muchowkach Romana, to by mozna było utworzyć wątek - może złapiesz sie za to?
Opublikowano

Michał - myślę że to będzie fajna zabawka 8)-czekam na Twoje wrażenia - bo ja też się noszę z zamiarem muchówki (moja obecna pozostawia wiele do życznia - więc na początku przyszłego roku ędzie do oddania )mam już nawet pewien zamysł <_<

Opublikowano

Friko Piękny kijaszek Japan made in Poland

Ach ten uchwyt Matagi :mellow: Cudo

Chyba sobie taki kupie tylko jak już będę dobrze operował multikiem.

Pozdrawiam

Slider

Opublikowano

Friko Piękny kijaszek Japan made in Poland

Ach ten uchwyt Matagi :mellow: Cudo

Chyba sobie taki kupie tylko jak już dobrze operował multikiem.

Pozdrawiam

Slider

Ucvhwyt, jak uchwyt. Dobry jest i tyle.

Za to kompozycja całości, kolorystyka, dla mnie piękna jest. Ot co.