Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Przypadkiem będę miał okazję tam popływać. Czy ktoś mógłby napisać kilka słów o tym jeziorku? Co, gdzie, jak? Oczywiście sztuczne przynęty - techniki dowolne! Będę łowił z wody.

Z góry dziękuje...

• 4 lata później...
Opublikowano

Od zeszłego sezonu tam nie zaglądałem. Jeśli mam wybór, zawsze wybieram rzekę ;)

Podpowiem Ci jedno.

Wszyscy tam na gumy próbują. Czasami nawet skutecznie ale umiejętnie podana,w opadzie, wahadłówka robi niezłe zamieszanie wśród zębatych mieszkańców zalewu.

Myślałem, że w tym sezonie znajdę czas dla bolków, które się tam panoszą ale nie wychodzi. Doba za krótka :(

Opublikowano (edytowane)
Od siebię mogę dodać żę dość dobrze będzie od ośrodka Złoty Sen wypływając od tego ośrodka w strone tamy pierwsza skała z wpadającym strumykiem z lasku jest fajny blat i sama zatoka jest dość ciekawa potem jakieś 500 metrów za zwężeniem dalej w stronę zapory powalone konary drzew na lewym brzegu zbiornika ładny garb na śrotku.A po za tym wyjścia z rowu na płytkie albo odwrotnie i kanty powinny się sprawdzić. Edytowane przez Pawlik21
Opublikowano
Kolego @saalar jak bym miał czas to mogli byśmy sie spodkać nad wodą to powoził bym Cię po tym zbiorniku bo akurat na nim łowie ale w tym roku właśnie z braku czasu byłem kilka razy a łowie na nim jakieś 5 lat i ryby tam są no i miejsca też.
Opublikowano (edytowane)
Waldi ja nie byłem ale pełną relację zdal mi Henryś z Mietkowa pływał dwa razy po 3 doby i dwa okonie zaliczył a jak wiesz na zaporówkach to on potrafi krokodyla zmusić do współpracy. :rolleyes: Tydzień temu zaliczył głębinów bez większych sukcesów lecz ciut lepiej, dzisiaj atakował Mietków ale odpuścił taki sztorm :( pozdro Władek Edytowane przez tornado
  • 10 miesięcy temu...