piotrs67 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Powołuje do życia nowy, bardzo pożądany myślę, wątek, w którym mam nadzieję, dzielić się będziecie koledzy po kiju cennymi informacjami 1
muzik21 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Były jeszcze jakięs inne sztuki, czy tylko ten jeden?W sobotę byłem nad Odrą(wiem, że trochę nie na temat ) . 7h rzucania i tylko 3 krótkie szczupaki, ciekawi mnie czy taka sama kicha na Otmuchowie?Pozdrawiammuzik21 1
piotrs67 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Dwa spadly, sadze ze byly mniejsze od tego na zdjeciu
irek45 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Witam, Zastanawiam się nad kupnem łódki i łowieniu na jeziorze nyskim. Jak tam z połowami z łodzi na jeziorze nyskim. Jaki średnio jest połów na jednym wypadzie?
piotrs67 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 W tej chwili nie jest szczególnie ciekawie. Są miejsca gdzie sandacz bierze teraz lepiej, jednak przyciagniecie go do łodzi wiaże się z duzym szczesciem;).Średnia to jeden na wyjazd, brań jest zwykle kilka. Może jesień bedzie bardziej owocna;)
piotrs67 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 zastanawiam sie wlasnie czy nie kupić linki holowniczej na te kabany
piotrs67 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Dziwne, że nikt nie pisze na forum, biorąc pod uwagę to, że sandacze biorą na nyskim jak rzadko kiedy...Hmmm Już chyba bardziej gęsto na zbiorniku nie będzie...
spigot Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Dziwne, że nikt nie pisze na forum, biorąc pod uwagę to, że sandacze biorą na nyskim jak rzadko kiedy...Hmmm Już chyba bardziej gęsto na zbiorniku nie będzie... Dobrze napisane fakt że w większości brały świstaki ale było przez 2 tygodnie wstecz bardzo głośno o Otmuchowie. Ryby pompowano z wody bez znaczenia czy 50 cm czy 80 cm. Kilka ładnych szczupaków padło. Podobno nie szczędzono pogłowia sandacza. Jak to już w naszym kraju bywa. Czas nadgonić od czerwca puste zamrażarki.
Gumofilc Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 A moze tak bardziej scisle na temat cos ktos napisze? Gumo
REMIK Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jaka sytuacja jest obecnie na Głębinowie , coś się zaczelo dziać czy nadal słabo ?
REMIK Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wszyscy zajęci i nikt nie odpowie, wielkie dzieki.
didiunik Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Remek wielki kibel, ful kargulenów i tylko tyle, na Otmuchowie.Na głebinowie ponos podobnieJest fatalnieDanek
REMIK Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dzięki Danek , na Ciebie zawsze można liczyć ale w niedzielę i tak pojadę na nyskie , może do tej pory zgłodnieją . Pozdrawiam Remik
REMIK Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dzisiaj pobito rekord łodzi na metrze kwadratowym.Na jednym żwiraku (150x150 m.) było ok.30 łajb,stałem obok i nie mogłem się nadziwić jak jeden drugiemu łba nie rozwali ołowiem Żeby chociaż łapali !
didiunik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 W takich przypadkach a są nagminne- zawsze mam kask w pogotowiu
venom92 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Witam,wraz z kolegą planujemy wypad nad Nyskie w czerwcu,chcemy wypożyczyć łódź w Wójcicach ,możecie coś powiedzieć o tamtej stronie jeziora i gdzie tam mogę wnieść opłatę za kilka dni wędkowania
amalker Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 (edited) Na stronie opolskiego PZW możesz opłatę wnieść poprzez e-płatności... tu masz link:http://pzw.opole.pl/zezwolenia/ a tu lista punktów "stacjonarnych"http://www.pzw.org.pl/opole/cms/1596/zezwolenie__kupisz_tutaj Rozważ jednak kupno całorocznego zezwolenia... Edited May 26, 2014 by amalker
suhhar Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ależ patelnia sie zrobiła i ryba na gumy nie bierze, tylko żywiec najlepiej w nocy. Wczoraj ja na ZERO głebinow ani brania, brat na otmuchowie jeden pstryk, a na zywca łowią. Sandacz ma juz w głębokim poważaniu gumisie
Tomus Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 a jak tam bolki na Otmuchowie ?? Widać żeby tłukły ??
Robertpl Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 a jak tam bolki na Otmuchowie ?? Widać żeby tłukły ??Gonia juz, gonia.
Recommended Posts