Jump to content

Recommended Posts

Posted
Powołuje do życia nowy, bardzo pożądany myślę, wątek, w którym mam nadzieję, dzielić się będziecie koledzy po kiju cennymi informacjami
  • Like 1
Posted

Były jeszcze jakięs inne sztuki, czy tylko ten jeden?

W sobotę byłem nad Odrą(wiem, że trochę nie na temat ;)) . 7h rzucania i tylko 3 krótkie szczupaki, ciekawi mnie czy taka sama kicha na Otmuchowie?

Pozdrawiam

muzik21

• Like 1
Posted

Witam,

Zastanawiam się nad kupnem łódki i łowieniu na jeziorze nyskim. Jak tam z połowami z łodzi na jeziorze nyskim.

Jaki średnio jest połów na jednym wypadzie?

Posted
W tej chwili nie jest szczególnie ciekawie. Są miejsca gdzie sandacz bierze teraz lepiej, jednak przyciagniecie go do łodzi wiaże się z duzym szczesciem;).Średnia to jeden na wyjazd, brań jest zwykle kilka. Może jesień bedzie bardziej owocna;)
  • 2 weeks later...
Posted
Dziwne, że nikt nie pisze na forum, biorąc pod uwagę to, że sandacze biorą na nyskim jak rzadko kiedy...Hmmm Już chyba bardziej gęsto na zbiorniku nie będzie...
Posted

Dziwne, że nikt nie pisze na forum, biorąc pod uwagę to, że sandacze biorą na nyskim jak rzadko kiedy...Hmmm Już chyba bardziej gęsto na zbiorniku nie będzie...

Dobrze napisane fakt że w większości brały świstaki ale było przez 2 tygodnie wstecz bardzo głośno o Otmuchowie. Ryby pompowano z wody bez znaczenia czy 50 cm czy 80 cm. Kilka ładnych szczupaków padło. Podobno nie szczędzono pogłowia sandacza. Jak to już w naszym kraju bywa. :( Czas nadgonić od czerwca puste zamrażarki.

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted
Dzięki Danek , na Ciebie zawsze można liczyć ale w niedzielę i tak pojadę na nyskie , może do tej pory zgłodnieją :lol: . Pozdrawiam Remik
Posted
Dzisiaj pobito rekord łodzi na metrze kwadratowym.Na jednym żwiraku (150x150 m.) było ok.30 łajb,stałem obok i nie mogłem się nadziwić jak jeden drugiemu łba nie rozwali ołowiem :lol: Żeby chociaż łapali ! :(
  • 4 years later...
Posted

Witam,wraz z kolegą planujemy wypad nad Nyskie w czerwcu,chcemy wypożyczyć łódź w Wójcicach ,możecie coś powiedzieć o tamtej stronie jeziora i gdzie tam mogę wnieść opłatę za kilka dni wędkowania

• 2 weeks later...
Posted

Ależ patelnia sie zrobiła i ryba na gumy nie bierze, tylko żywiec najlepiej w nocy. Wczoraj ja na ZERO głebinow ani brania, brat na otmuchowie jeden pstryk, a na zywca łowią. Sandacz ma juz w głębokim poważaniu gumisie ;)