sharki Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Mam mały problem , bylem do niedawna posiadaczem Mikrosa215 0,2-5gr kongera, prawdopodobnie lepsza połowa przyczynila sią do jego połamania.Prosze was o pomoc? podpowiedzcie co aktualnie na rynku jest warte uwagi w tej klasie wędeczek.Mikros sprawdził sie jako wedeczka dająca dużo dobrej zabawy przy połowach wzdreg, okoni ,leszczy.Nigdy mnie nie zawiódł zjezdzil ze mna Polske jako członek delegacji ,łowil w różnych wodach , lecz poddał sie przy konfrontacji z żona.Bardzo dziekuje za pomoc
remek Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Bywa Witaj na forum. A to ma być pod multika, czy pod zwykły kręciołek spinningowy? PozdrawiamRemek
Bezel Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Witaj uuu żonka musiała być zdenerwowana Ja osobiście polecam dość stary model wklejanki Dragon Progress Superlite, super czuła i elegancka, Okoń nie spadnie nie ma szans, sądze tylko że rękojeść za długa...dalej miałem do czynienia z Konger Equs Tango ten do 12gram, super sprawa ! Cena nawet duża ale super czułość ! Może zamów Customa przejżyj artykuł o Okoniowych kijkach a tak swojąd drogą to jak zaciałes Okonia powyżej 30cm to jak sie taki UL kijek zachowywał ? bardzo się wygina ?
sharki Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 Pod zwykły kołowrotek z multi przegrywam nierówna walka images/smiley_icons/icon_redface.gif
sharki Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 W tym roku na Wiartlu przy zatopionym drzewie tzydziestaki brały bez zarzutu podaj mi maila to podesle Ci fotke Wedeczka wytrzymała nawet zaciecie na zaczepie. Główką jaką łowiłem 4 g super czułem jak stukam o dno
abarth7 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 W tym roku na Wiartlu przy zatopionym drzewie tzydziestaki brały bez zarzutu podaj mi maila to podesle Ci fotke Wedeczka wytrzymała nawet zaciecie na zaczepie. Główką jaką łowiłem 4 g super czułem jak stukam o dno Być może mamy tą samą miejscówkę na Wiartlu,na grubsze okonie:)
mar555 Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Może warto obejżeć Mikado Lexus Saphire Spin. ja mam 2,4 do 10 gr bardzo fajny poręczny kijek. 2,1 m jest do 7 gr. Kiedyś były dużo droższe, teraz można ten kijek dostać za ok.130 zł. Polecam, znam kilku kolegów którzy łowią tym kijkiem...każdy chwali.Pozdrawiam
Mdah Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Może warto obejżeć Mikado Lexus Saphire Spin. ja mam 2,4 do 10 gr bardzo fajny poręczny kijek. 2,1 m jest do 7 gr. Kiedyś były dużo droższe, teraz można ten kijek dostać za ok.130 zł. Polecam, znam kilku kolegów którzy łowią tym kijkiem...każdy chwali.Pozdrawiam Kiedyś blank produkowany był w Korei, obecnie już w Chinach. Dwa różne blanki, światy i ceny
sharki Opublikowano 22 Września 2008 Autor Opublikowano 22 Września 2008 Mam 2,70 czy 2,65 i tak do końca to nie jestem Już bardziej przekonany jestem do tango kongera który lepiej sprawuje się przy głowkach maks 7gr
Rekomendowane odpowiedzi