Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam czarnych flamastrów do przynęt gumowych które nie zmieniają koloru na granatowo-fioletowy.
Jeżeli ktoś takie posiada to proszę o info gdzie można je kupić. Najlepiej w kraju.

Opublikowano
Ja kupiłem swoje w księgarni. Tak, są dwa rodzaje. Na początek kupiłem dwa różne i wybrałem jeden, którego używam. Był to prywatny import z Niemiec, więc nazwa nic Ci nie pomoże. :(
Opublikowano

Ja mam markery olejowe Pentela i są spoko do gum. Koszt jednego markera to ok 10zł z sztukę.

Markera olejowego łatwo nie zmyjesz wodą no chyba ze używasz denaturatu czy tez jakiejś benzyny.

Pozdrawiam

Slider :D

Opublikowano

Niestety nie każdy. Chodzi mi o to żeby gumowa przynęta miała czarny grzbiecik. Te markery które mam przebarwiają się na fiolet :unsure:

Markery które przebarwiają się na fioletowo to pisaki na bazie spirytusu.

Można jeszcze spróbować z markerami kulkowymi czy tez markerami z dobrego skateshop'a (powinno się tam jakieś mazidło znaleźć B) )

Pozdrawiam

Slider

• 9 lat później...
Opublikowano

Odświeżam i złota łopata moja :D .

Marker olejowy barwi inne gumy i długo schnie. Permanentny także. Jeszcze jakieś propozycje? Może lakier do paznokci?

• Like 1
Opublikowano

Odświeżam i złota łopata moja :D .

Marker olejowy barwi inne gumy i długo schnie. Permanentny także. Jeszcze jakieś propozycje? Może lakier do paznokci?

Lakier do paznokci ? Ty tak poważnie ? 

• Like 1
Opublikowano

Wybacz ale są do bani . Kasa wywalona w błoto. Na węgorzach Savagear schną kilka godzin i nadal nie zaschły.

Normalka że olejne schną kilka - kilkadziesiąt godzin.

Opublikowano

Wybacz ale są do bani . Kasa wywalona w błoto. Na węgorzach Savagear schną kilka godzin i nadal nie zaschły.

Ja (i nie tylko ja) stosuję do kopyt i jest ok

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka