SHAKESPEARE Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 CZeść Panowie. Jestem tu nowy i szukam kolegów z Włocławka którzy chcieli by sie spotkac i połapac na Wiśle pokazując jak rzucać multiplikatorem. Dostałem w prezencie zestaw castingowy. Kijek Abu garcia 2 m plus niskoprofilowy multik Abu Garcia BlackMax i chciałby nauczyć sie płynnie łapac na ten sprzet. Niestety nie znam nikogo takiego u którego mógłbym podpatrzeć jak to robi fachowiec. Także jezeli jest ktos z Włocławka i pozwoliłby popatrzeć jak wedkuje castingowiec proszę o kontakt. Pozdrawiam.
falgmar Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witaj na forum, mocne wejście z tym szczupakiem
Marcin Goralewski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 witaj!intrygująca nazwa załącznika
SHAKESPEARE Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 Rzeczywiscie ale to szczera prawda wzioł na fileta z gruntu bez przyponu wolframowego
SHAKESPEARE Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 Witaj na forum, mocne wejście z tym szczupakiem Tak szczupak tego roczny podałałem dokładna date wzioł na fileta z gruntu bez wolframu nastawiałem sie raczej na sandacza, suma a tu miła niespodzianka.
Tomek_N Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam na forum Tutaj jednak raczej gromadza sie fani castingu oraz spinningu
SHAKESPEARE Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 Witam na forum Tutaj jednak raczej gromadza sie fani castingu oraz spinningu Jestem zapalonym spiningowcem akurat pojechałem z kolegom połapac z gruntu i szczupak się zapioł kocham spining a chciałbym nauczyć sie castingu
Bujo Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam na forum Tutaj jednak raczej gromadza sie fani castingu oraz spinningu Witam, Tomku- kolega napisal wyraznie ze chce sie nauczyc lapac zestawem castingowym :D Ja niestety mam za daleko do Wloclawka Fachowcem tez nie jestem. Pozdrawiam, Bujo P.S. Dzieki @Ugly :D
Tomek_N Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Przepraszam, niedoczytalem images/smiley_icons/icon_redface.gif
SHAKESPEARE Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 Przepraszam, niedoczytalem images/smiley_icons/icon_redface.gif Nie ma problemu pozdrawiam
Gość Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J
SHAKESPEARE Opublikowano 3 Października 2008 Autor Opublikowano 3 Października 2008 @SHAKESPEARE, być może w końcu października, początku listopada będę kilka dni we Włocławku, znajdę wtedy czas na wyjście nad wodę. Dam znać na priv. O dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi