Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CZeść Panowie. Jestem tu nowy i szukam kolegów z Włocławka którzy chcieli by sie spotkac i połapac na Wiśle pokazując jak rzucać multiplikatorem. Dostałem w prezencie zestaw castingowy. Kijek Abu garcia 2 m plus niskoprofilowy multik Abu Garcia BlackMax i chciałby nauczyć sie płynnie łapac na ten sprzet. Niestety nie znam nikogo takiego u którego mógłbym podpatrzeć jak to robi fachowiec. Także jezeli jest ktos z Włocławka i pozwoliłby popatrzeć jak wedkuje castingowiec proszę o kontakt. Pozdrawiam.

post-2101-1348914144,2825_thumb.jpg

Opublikowano

Witaj na forum, mocne wejście z tym szczupakiem :huh:

Tak szczupak tego roczny podałałem dokładna date wzioł na fileta z gruntu bez wolframu nastawiałem sie raczej na sandacza, suma a tu miła niespodzianka.

Opublikowano

Witam na forum :D Tutaj jednak raczej gromadza sie fani castingu oraz spinningu :mellow:

Jestem zapalonym spiningowcem akurat pojechałem z kolegom połapac z gruntu i szczupak się zapioł kocham spining a chciałbym nauczyć sie castingu

Opublikowano

Witam na forum :D Tutaj jednak raczej gromadza sie fani castingu oraz spinningu :mellow:

Witam,

Tomku- kolega napisal wyraznie ze chce sie nauczyc lapac zestawem castingowym :D :D :D Ja niestety mam za daleko do Wloclawka :( Fachowcem tez nie jestem.

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Dzieki @Ugly :D :D :D

Opublikowano

@SHAKESPEARE, być może w końcu października, początku listopada będę kilka dni we Włocławku, znajdę wtedy czas na wyjście nad wodę. Dam znać na priv.

O dzięki wielkie