Homegeon Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Czy ktoś z was spotkał się z takim modelem haków mustada??W żadnym internetowym sklepie ani na stronie producenta nie znalazłem takiego modelu, a główka jest sygnowana znakiem firmy i woreczek w sklepie także był mustada ale nie zwróciłem uwagi nawet na nazwę modelu.
Bezel Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 to jest chyba model SHARP, zdaje mi sie że nie ma go juz w ofercie Mustada ani Dragona
Tommek Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Witam,to jest model SHARP Mustada
hasior Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 mam kilka potwierdzam to ten model.ala barbariany stare.jak dla mnie hak jest za wysoki za duża odległosć między orotem a trzonkiem.mi nie podpasowały
Homegeon Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 Mi również nie podpasowały, bardzo łatwo się odkształcają na zaczepie, czy przy zwykłym prowadzeniu po kamieniach
Bezel Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 wieć normalne CLASSIC kup lub Eagle
Homegeon Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 I takimi łowie + Sasame(porządne haki ale niestety dosyć drogie), Sharpy wziąłem z ciekawości
spigot Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Mi również nie podpasowały, bardzo łatwo się odkształcają na zaczepie, czy przy zwykłym prowadzeniu po kamieniach Jak jeszcze pracowałem w DESIGN FISHING te główki były skierowane przede wszystkim do sandaczowców którzy często łowią między innymi w karczach. Główka w wielu przypadkach po odkształceniu haka wychodziła z zaczepów i bez problemu hak można było nastawić do swojego poprzedniego kształtu. Nie przyjęła się na Polskim rynku i firma DRAGON wycofała produkcję odlewu tych główek na hakach SHARP
Homegeon Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 a jak się sprawdzała na rybie? radziły sobie z większymi sztukami?
Jozi Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Mam te sharpy.Nie sprawdziłem ich na dużych rybach bo nie było okazji ale na 60-kach sandaczach spisywały się dobrze.Dobre były do bluefoksa shad.Sprawdzone.
Rekomendowane odpowiedzi