Marcin Goralewski Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 moze ze zdjęciami mozna zrobić tak - wrócić do spotkań jerkbaita, załatwić rzutnik i po sprawie? (częściowo, geograficznie) przy okazji wątku o amerykańskiej wyprawie remka padł pomysł rekatywacji warszawskich spotkan jerkbait.pl - pomysl bardzo dobry, tylko trzeba by bylo znalezc nowe miejsce... propozycje?
Friko Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 moze ze zdjęciami mozna zrobić tak - wrócić do spotkań jerkbaita, załatwić rzutnik i po sprawie? (częściowo, geograficznie) świetny pomysł! Trzeba tylko po upadłym JERKU znaleźc nową metę naturalnym pomysłem byłby knajpka w klimatach żeglarskich obok Muskie na Smoluchowskiego, tylko nie wiem czy komunikacyjnie jest to dobry pomysł Może założymy wątek szukamy miejsca na spotkania jerkbaita na ogólnym?
BartekP Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Szkoda,że nie mieszkam już na Bankowym, mielibyśmy całe 25m2 do dyspozycjii Sorry za off topa
Tommek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 moze ze zdjęciami mozna zrobić tak - wrócić do spotkań jerkbaita, załatwić rzutnik i po sprawie? (częściowo, geograficznie) świetny pomysł! Trzeba tylko po upadłym JERKU znaleźc nową metę naturalnym pomysłem byłby knajpka w klimatach żeglarskich obok Muskie na Smoluchowskiego, tylko nie wiem czy komunikacyjnie jest to dobry pomysł Może założymy wątek szukamy miejsca na spotkania jerkbaita na ogólnym? hehe,wpadajcie do mnie A tak na poważenie to może być ciężko z takim miejscem do spotkań
kryst Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 @Friko, Pomysł dobry. Tylko 5 minut z buta i jesteś na stacji metra.
Friko Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 tutaj znalazlem strone tej knajpki, Barrakuda wiec nazwa niezła http://barakudaklub.com.pl/action/articles/show/2/ postaram sie rozejrzec co i jak, w szczegolnosci czy ten pokaz zlajdow bysmy mogli zrobic, jakie sa mozliwe terminy... jak ktos ma inne propozycje na lokal z klimatem to smialo
Zanderix Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Wpadajcie do mnie - meta jest klimatyczna bo w podziemiach - w piątek popołudniu oblookamy zdjęcia amerykańców a w sobotę i niedzielę skonfrontujemy na polskich rybach na którymś z łowisk których tu u mnie cała masa PZDRZanderix
Friko Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Oj, Arek, kusi mnie zeby Twoja propozycje potraktowac z cala powaga
@slider@ Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Właśnie ostatnio na rybach z Włóczykijem rozmawialiśmy o jerkbaitowych spotkaniach. Może włóczykij na ten temat się wypowie, ma fajną alternatywe PozdrawiamSlider
remek Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Super pomysł! Chętnie zagarnę pierwsze spotkanie - opowiedziałbym o wyjeździe do US, pokazał zdjęcia itd. Na drugie też mam pomysł inny zakątek świata, piękne widoki, super wspomnienia. MGOR mógłbyś opowiedzieć o tegorocznym Syrsan - chętnie pooglądałbym zdjęcia. Tematów jest sporo. Warto się spotkać. PozdrawiamRemek
@slider@ Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Ja mógłbym pochwalić :blush:się swoimi zabawkami własnej roboty które ostatniego czasu się trochę namnożyło. Jeśli chcecie? PozdrawiamSlider
hlehle Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Wpadajcie do mnie - meta jest klimatyczna bo w podziemiach - w piątek popołudniu oblookamy zdjęcia amerykańców a w sobotę i niedzielę skonfrontujemy na polskich rybach na którymś z łowisk których tu u mnie cała masa PZDRZanderix Arek nie zapraszaj, bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz <_<
Friko Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Jeśli chcecie? co za pytanie w ogóle u mnie tez znalazloby sie pare ciekawostek
remek Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 To znaczy ... że zaczyna krystalizować się kształt tych spotkań? Moim zdaniem to bardzo dobra informacja. Spotkania ale tematyczne gdzie wspólnie moglibyśmy nad niektórymi tematami popracować - pokazy sprzętu, przynęt, zdjęć, filmów itd. Zapowiada się bardzo dobrze.
Kuba Standera Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Jakiś koniec listopada - grudzień też bym chętnie wpadł
remek Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Jakiś koniec listopada - grudzień też bym chętnie wpadł Wiem wtedy o czym porozmawiamy
adasio Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 ja znalazłem coś takiego. Spełnia wszystkie wymogi, jest piwo, jedzonko, rzutnik i znajduje się w centrum nad samą Wisełką http://www.tuzzahoryzontem.pl/
Friko Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Też mi się podoba, komunikacyjnie może trochę gorzej, ale za to Wisła bliżej sprawdzę jak to wygląda na miejscu w najbliższym czasie, zwłaszcza ten rzutnik
Marcin Goralewski Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 łodzią, Friko, łodzią Remek nie przeceniaj mnie - no bo niby co miałbym powiedzieć o Syrsan?
kryst Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 ja znalazłem coś takiego. Spełnia wszystkie wymogi, jest piwo, jedzonko, rzutnik i znajduje się w centrum nad samą Wisełką http://www.tuzzahoryzontem.pl/ Czy któryś z Kolegów odwiedził to miejsce ostatnio? Dzisiaj wielokrotnie dzwoniłem (miałem zamiar, jutro, zaprosić Kolegę na lunch) na podane numery telefoniczne i nikt nie odbierał.
Friko Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 jakos na dniach znajomy bedzie mial tam wieksza impreze, dowiem sie jak wrazenia albo w weekend sie wybiore żeby sprawdzić naocznie jak sie sprawy maja.
rognis_oko Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Podoba mi się miejsce, które znalazł Adasio. Jestem za. Jeżeli chodzi o spotkania, to tak jak zaproponował Remek, możemy na każdym spotkaniu poprowadzić jakiś temat przewodni. Na pewno znajdą się chętni. Rozumiem, że na pierwszym spotkaniu Remek opowie nam o wyprawie do Usa. Super pomysł, szczególnie że Remek ma mnóstwo zdjęć z tego wyjazdu.Na drugie spotkanie mogę przygotować krótki pokaz zdjęć z tegorocznej wyprawy na Syrsan. Wybiorę najciekawsze zdjęcia i opowiem co nieco o naszej wyprawie.Co wy na to?
remek Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Sebek - zaje.. wiesz jak czekam na te zdjęcia Jesteśmy zatem umówieni! Prośba do Was wszystkich - wrzucajcie tutaj pomysły. Zrobimy sobie harmonogram spotkań i tematów przewodnich.
Rekomendowane odpowiedzi