Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ktoś z was moze cos powiedziec na temat tej kurtki ?

http://kwmarkt.nazwa.pl/2_CARP-MARKT/product_info.php?produc ts_id=370&osCsid=467

Ma to być kurtka do brodzenia ale nie głebiej niż za pas :D

Z tą oddychalnoscia pewnie szału nie ma ale lepszy rydz...

cena jest naprawde niezła a mnie nie stac w tym roku na simmsa czy geoff-a andersona :D

pozdrawiam i zgory dzieki za pomoc !!

Opublikowano

Z tego co wiem, miałbyś geofa za ok 350 zł-model raptor. Nie mam (użytkuję w-skę), ale z kilku opini wiem, że dobra.

Na alledrogo są DAM-y za coś koło 250 zł. Może tą też warto roważyć?

Pozdrawiam

Opublikowano

Wydaje mi sie ze ta kurtka DAM-a jest podobnej klasy co Ron Thompson, wiec pewnie wybrałbym ktorąs z nich drogą losowania :D

Jesli chodzi o Geoff Andersona to jest to juz ciekawa kurtka...cena tez ujdzie, ale poza kurtka musze kupić śpiochy i buty takze musze uważac z kasą.

Cholera ciezka sprawa z tym wyborem...

dzieki Mdah za podpowiedź !

Opublikowano

Kumpel ma tego Ron Thompsona, użytkuje drugi sezon i na razie jest zadowolony. Nie cieknie, co do oddychalności to nie wiem.

Mifek ma chyba kurtkę Dam-a to zapytaj o nią jego.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, a ja ma pytanie czy któryś z kolegów używa kurtki spiningowej Ron Thompson Aquasafe 3/4 oraz mam pytanie odnośnie spodni Ron Thompson Aquasafe, jak się sprawują (chodzi mi o walory użytkowe t.j.: wodoszczelność, oddychalność, wiatroszczelność) i czy warto je kupić na łódkę? pozdrawiam
Opublikowano

ja posiadam kurtkę Ron Thompson :D

z tą różnicą że nie wiem jaki konkretny model :wacko:

ale jestem z niej bardzo zadowolony, przechodziłem zeszłą jesień, tegoroczną zimę i naprawdę cieszę się że ją kupiłem :mellow: :mellow: :mellow:

Opublikowano

Ale wydaje mi się, że ta kurtka Aquasafe Wading Jacket jak i raptor będą za krótkie na łódkę do łowienia w pozycji siedzącej, jak uważacie?

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam kolegów po kiju

Mam do was pytanie odnośnie kurtki aquasafe, zamierzam ją kupić przez internet i nie mam możliwośći jej przymierzenia w realu. Mam 184 cm wzrostu i szczupła budowę ciała, czy rozmiar XL bedzie na mnie dobry??

Z góry dziękuje za pomoc