Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich zainteresowanych

Przez krótki okres miałem okazje posiadać CC 101.

Multik przesmarowałem i zdecydowałem o wymianie łożysk na nowe by usprawnić jego pracę. I tu pojawił się problem - jak je zdobyć. Problem rozwiązałem dzięki cennym uwagom Kolegów z forum. Poszperałem w necie i znalazłem firmę która dostarcza takowe. Aby zaoszczędzić Wam czasu w podobnych sytuacjach podaję telefon (032 3603650 SOSNOWIEC) importera i dystrybutora owych łożysk. Sadzę, że każdy zainteresowany coś dla siebie znajdzie...

Pozdrawiam

.

post-1149-1348914209,9359_thumb.jpg

post-1149-1348914210,0421_thumb.jpg

Posted

To prawda rolek@ oni mają duży wybór, wysokie cyny i są daleko za miastem po betonowych płytach trzeba jechać (przynajmniej jak ja tam byłem ostatnio).

pozdrawiam :D

Posted

Ja tutaj zakupiłem łożyska do cc51s - polecam także

www.albeco.com.pl/

wielkie dzięki, że umieściłeś link !

Mieszkam prawie obok tego :D

Posted

Jest w czym przebierać :D ,jeśli chodzi o zakup łożysk :D http://www.ardamet.pl/index.php5?o=glowna&p=1

Brakuje mi w Polsce solidnej firmy która by się trudniła naprawą kołowrotków.Mamy wspaniałe pracownie rodbuildingowe które świadczą usługi naprawcze, lecz czegoś takiego jak serwis gwarancyjny jak i pogwarancyjny kołowrotków nie istnieje,mam na mysli shimano:/.

Posted

Standerus@ Nie zapomnieli. Jest taki jeden specjalista od mięsa wielkich szczupaków z Zalewu Szczecińskiego. On się specjalizuje w tych łożykach :lol:

pozdrawiam :D