analityk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Witam, rozważam wyjazd z tym Panem na łososie MORRUM - Szwecja (http://www.zdun.szczecin.pl/). Proszę o informacje czy mieliście kontakt z tą firmą, jak ją oceniacie i czy ją polecacie. Z góry dzięki za odpowiedzi
wujek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Byłem u Andrzeja 2 razy i ze spokojnym sumieniem mogę Ci polecić jego usługi. Andrzej to profesjonalista i do tego super gość.
Kuba Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Na Morrum to sobie mozesz pojechac sam, bez Zduna. Znalezienie noclego w okolicy to nic trudnego, podobnie jak rezerwacja dni lowienia i zakup licencji w laxenhus (wazne!). Przewodnika tam nie trzeba. Jak chcesz szczególów, to na priv.
dobry Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 W drodze do ośrodka w Getno Gard jednym z naszych przystanków było zwiedzenie muzeum a także spacer nad tą rzeczką, generalnie rzeka naprawdę super. Możesz tam spokojnie jechać w ciemno licencję wykupisz bez problemu na miejscu. Mam gdzies ulotki z muzeum z nr tel, mogę wysłać Ci na priv. Pzdr
aigle Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Czy ta firma istnieje ? strona internetowa wysylanie poczty nie banga ...
Mari Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Czy ta firma istnieje ? strona internetowa wysylanie poczty nie banga ... Przedwczoraj zjeżdżając z promu widziałem Zduna ciągnącego oklejoną łódź do Polski. Może po prostu nie miał dostępu do Internetu.
bartsiedlce Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Firma rzetelna, ale na Morrum nie ma sensu brać pośrednika. Siadaj na prom, zajedź na miejsce, obok głównego budynku wszystko znajdziesz - chatę, licencje, miejsce do filetowania łososi itd. <_<
Recommended Posts