biosteron Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Audycja Zew Natury. Rozmowa m.in.o mistrzostwach w wędkarstwie podlodowym USA. http://www.wrzuta.pl/audio/gV72EkobD4/zew_natura_20-12-2008
remek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dzięki wielkie za nagranie - zaraz ściągam Jestem ciekawy co powiedzieli. PozdrawiamRemek
jerry hzs Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dzieki Bio ja tez dopiero wysluchalem ...rano zaspalem ...audycja na dobrym poziomie , ciekawa i budzaca wielkie nadzieje z zawodami i odcinkami Ice Man...
biosteron Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Forum Jerkbait.Pl i kolega Remek też był wspomniany w tej audycji .
jerry hzs Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 O tak ...a Tadek z Tropiciela zostal nazwany Plecaczkiem bo nosil sprzet Remkowi i cale szczescie bo bylo podobno co dzwigac
biosteron Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 @Remek został zaproszony na audycje Zew Natury,ciekawy jestem jaki będzie temat rozmowy i kiedy to nastąpi ...warto by było nagrać taką audycje.
remek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 O tak ...a Tadek z Tropiciela zostal nazwany Plecaczkiem bo nosil sprzet Remkowi i cale szczescie bo bylo podobno co dzwigac Trochę inaczej. Tadek został nazwany dromaderem Plecaczek ze sprzętem waży około 15kg. Tadek nosił trochę mniej bo dwa aparaty nosiłem na swojej szyi nie mniej jednak ... Tadek bardzo mi pomógł. PozdrawiamRemek
biosteron Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Swoja drogą że sprzęt fotograficzny dawał rade w taki mroź?...no chyba że plecak też był w jakiś sposób podgrzewany .
remek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Swoja drogą że sprzęt fotograficzny dawał rade w taki mroź?...no chyba że plecak też był w jakiś sposób podgrzewany . Działał zarówno w temp -22C, -15 oraz później ... w temp bliskiej zero i mocnym deszczu. Z przycisków woda wyciekała, a on działał ale ... właśnie takiego sprzętu się używa jak ... nie można powtórzyć imprezy - musi działać w każdych warunkach. Swoją drogą opiszę jak dbać o sprzęt w takich warunkach bo ... problem jest wtedy kiedy trzeba robić zdjęcia nieprzerwanie tzn. po zdjęciach na mrozie robić dalej w pomieszczeniach itd. PozdrawiamRemek
Recommended Posts