Jump to content

Procater czy Procater Rojo

Recommended Posts

Posted
Cześć. Mam pytanie który Procater będzie lepszy Rojo 100HL czy zwykły 100HL chodzi o jerki 17-60g? Chyba że znacie jakiś lepszy młynek w tej cenie? Z góry dzięki:)
Posted

Rojo ma więcej łożysk i mniejsze wabiki możesz nim rzucać

ale nie wiele mniejsze, rojo jest bardziej dopracowany i w dodatku ma klips do flippingu. Szpula jest ażurowana przez co jest nieco lżejsza niż w wersji 100HL. Generalnie świetny multik w swojej klasie cenowej. Na forum już nie jednokrotnie rozmawialiśmy o trej konstrukcji.

Posted

ale nie wiele mniejsze, rojo jest bardziej dopracowany i w dodatku ma klips do flippingu. Szpula jest ażurowana przez co jest nieco lżejsza niż w wersji 100HL. Generalnie świetny multik w swojej klasie cenowej. Na forum już nie jednokrotnie rozmawialiśmy o trej konstrukcji.

Bardzo mnie cieszą Twoje słowa

Pozdrawiam i Wesołych Świąt

Posted
Pewnie już na forum było to poruszane ale nie mogę znaleźć... Czym się różni Procaster 100HLN od Pocaster 100HL? Sorry ale to moje początki w castingu images/smiley_icons/icon_redface.gif
Posted

http://jerkbait.pl/?p=132

tu masz wiedze o multiplikatorach do jerkowania. Polecam lekturę również innych artykułów na stronie głownej. Wiedzy o castingu, sprzęcie etc. jest tu mnóstwo.

100HLN rożni się od 100HL wyłacznie kolorem. HLN jest w kolorze navy blue 100HL jest czarny. To absolutnie ten sam multiplikator :D