remek Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Przypominam - jutro ... zaczynamy konkurs. Liczę na piękne styczniowe zdjęcia. Tylko od Nas zależy jaki ten kalendarz będzie więc proszę w imieniu własnym o ... dużą liczbę zdjęć. Bawcie się dobrze! Gdyby ktoś miał problemy techniczne ze zmniejszeniem lub umieszczeniem na forum prośba o kontakt ze mną pod adresem konkursy@jerkbait.pl. PozdrawiamRemek
Robert Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Remku, zapomniałeś o formacie. Trzeba się na coś zdecydować bo przerabianie pionu w poziom lub odwrotnie, ma czasem opłakane skutki. Fotka na zachętę.
remek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Super zdjęcie! Dzięki za pierwsze zdjęcie. Odpowiadając na pytanie - zdecydowanie wolałbym orientację poziomą czyli takie jak Twoje. PozdrawiamRemek
Paweł nizinny Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A co z kalendarzem na 2009r ?? gdzie można go nabyć, coś przeoczyłem??
pafcio0 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Co prawda do pięt nie dorastam, ale co mi szkodzi wrzucić dwie fotki. Tegoroczne
Paweł nizinny Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jakoś tak znajomo wyglądają te zdjęcia Dodam że jak wygra moje z drzewkiem to zestaw przynęt pstrągowych dostanie ten jegomość co skrada się przy nim...
pablom Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jakoś tak znajomo wyglądają te zdjęcia Dodam że jak wygra moje z drzewkiem to zestaw przynęt pstrągowych dostanie ten jegomość co skrada się przy nim... Hehehe, gdzie to było?? gdzieś na zachodzie
TERMOS Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pawel nizinny -fotki nadzwyczaj klimatyczne .Super .
Paweł nizinny Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pawel nizinny -fotki nadzwyczaj klimatyczne .Super . Jak w liczbie mnogiej, to raczej Pabloma, ja wstawiłem jedną Ale nie zmienia to faktu z na jednym z tych zdjęć i ja się znlazłem
remek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dzisiejsze - pogoda była niekorzystna ale ... wrzucam. Niebawem inne
Tomek_N Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Swietne zdjecie Czekam na wiecej. PozdrawiamTomek
maxtip Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Pogoda pogodą, ale klimat uchwycony znakomicie...
abarth7 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Aż strach pomyśleć jak zdjęcie by wyglądało jakby pogoda była korzystna Super fota
remek Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Jeszcze się przekonamy zamierzam coś zrobić. Mamy półmetek (prawie) miesiąca - do aparatów koledzy Forma kalnedarza zależy tylko od nas. PozdrawiamRemek
Panek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a ja trochę żałuje że zdjęcia są pokazywane od razu na forum, bo jednak z większa ochota myślał bym o zakupie kalendarza, gdybym nie wiedział co za fotki na nim będą
pafek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 I na myśleniu by się zapewne zakończyło ...A myślałeś jakbyśmy głosowali na zdjęcia nie widząc go hmm może opisując? na pierwszym planie mega ryba z tyłu Friko no i drzewa i rzeka ... Remek pokaż więcej Frika, pisałeś ze jest więcej
remek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Remek pokaż więcej Frika, pisałeś ze jest więcej Niestety nie mogę ponieważ dałem je do publikacji w czasopiśmie wędkarskim - będą, jeśli redakcja je wybierze, w jednym z bardzo ciekawych artykułów .... ale więcej powiedzieć nie mogę.
Panek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 I na myśleniu by się zapewne zakończyło ...A myślałeś jakbyśmy głosowali na zdjęcia nie widząc go hmm może opisując? Myślałem raczej o komisji
remek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Jeszcze kilka dni ... przypominam o konkursie
OloPe Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dodam że jak wygra moje z drzewkiem to zestaw przynęt pstrągowych dostanie ten jegomość co skrada się przy nim... Zdjęcie faktycznie przednie i klimatyczne! Trzymam kciuki aby wygrało. A i zestaw przynęt komuś z pewnością się przyda
Recommended Posts