Jump to content

Recommended Posts

Posted

Przypominam - jutro ... zaczynamy konkurs. Liczę na piękne styczniowe zdjęcia. Tylko od Nas zależy jaki ten kalendarz będzie więc proszę w imieniu własnym o ... dużą liczbę zdjęć. Bawcie się dobrze!

Gdyby ktoś miał problemy techniczne ze zmniejszeniem lub umieszczeniem na forum prośba o kontakt ze mną pod adresem konkursy@jerkbait.pl.

Pozdrawiam

Remek

Posted

Remku, zapomniałeś o formacie. Trzeba się na coś zdecydować bo przerabianie pionu w poziom lub odwrotnie, ma czasem opłakane skutki. Fotka na zachętę.

post-158-1348914222,631_thumb.jpg

Posted

Super zdjęcie! Dzięki za pierwsze zdjęcie.

Odpowiadając na pytanie - zdecydowanie wolałbym orientację poziomą :D czyli takie jak Twoje.

Pozdrawiam

Remek

Posted

Jakoś tak znajomo wyglądają te zdjęcia :mellow:

Dodam że jak wygra moje z drzewkiem to zestaw przynęt pstrągowych dostanie ten jegomość co skrada się przy nim... :D

Posted

Jakoś tak znajomo wyglądają te zdjęcia :mellow:

Dodam że jak wygra moje z drzewkiem to zestaw przynęt pstrągowych dostanie ten jegomość co skrada się przy nim... :D

Hehehe, gdzie to było?? gdzieś na zachodzie :mellow:

Posted

Pawel nizinny -fotki nadzwyczaj klimatyczne .Super .

Jak w liczbie mnogiej, to raczej Pabloma, ja wstawiłem jedną :D Ale nie zmienia to faktu z na jednym z tych zdjęć i ja się znlazłem :mellow:

Posted

Jeszcze się przekonamy :lol: zamierzam coś zrobić.

Mamy półmetek (prawie) miesiąca - do aparatów koledzy :D Forma kalnedarza zależy tylko od nas.

Pozdrawiam

Remek

Posted
a ja trochę żałuje że zdjęcia są pokazywane od razu na forum, bo jednak z większa ochota myślał bym o zakupie kalendarza, gdybym nie wiedział co za fotki na nim będą :mellow:
Posted

I na myśleniu by się zapewne zakończyło ...

A myślałeś jakbyśmy głosowali na zdjęcia nie widząc go hmm może opisując? na pierwszym planie mega ryba z tyłu Friko no i drzewa i rzeka ... :D

Remek pokaż więcej Frika, pisałeś ze jest więcej

Posted

Remek pokaż więcej Frika, pisałeś ze jest więcej

Niestety nie mogę ponieważ dałem je do publikacji w czasopiśmie wędkarskim - będą, jeśli redakcja je wybierze, w jednym z bardzo ciekawych artykułów .... ale więcej powiedzieć nie mogę.

Posted

I na myśleniu by się zapewne zakończyło ...

A myślałeś jakbyśmy głosowali na zdjęcia nie widząc go hmm może opisując?

Myślałem raczej o komisji :D

Posted

Zdjęcie faktycznie przednie i klimatyczne! Trzymam kciuki aby wygrało. A i zestaw przynęt komuś z pewnością się przyda :mellow: