Andrzej Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Witam Was wszystkich, jedzie do mnie curado 301 i tak zastanawiam sie w co je wkręcić.C 3 przy Rozemajerze zaczyna dawać ciała tak samo jak i wędka.Potrzebuję kijek 2 częściowy do Sliderów 12S, Fatso 14S i Jacków 18S.Bardzo chętnie wysłucham Waszych rad.Co polecacie do 700-800 PLN? Andrzej
pitt Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 to kolowrotek niskoprofilowy do ciezkiego lowienia, wiec do jerkowania jak znalazl, reszte znajdziesz w katalogu optymalnych zestawow co sie dzieje z wedka i ktory model posiadasaz?
GrynszpaN Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 @pittI tu całkowicie zgadzam się z Tobą. Użytkuję 301 z Rozemejerem 120 do ciężkiej orki i pasują do siebie wspaniale. W ubiegłym sezonie w Szwecji były katowane przez 2 tygodnie pod naprawdę ciężkimi jerkami, a efekty były także niezłe.Zestaw dobrze dobrany, chociaż to moja subiektywna ocena.Pozdrawiam.G.
bassy Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Łowiłem 301 z Rozemeijerem do 120 jerk it . Wiele wabików powyżej 30 gram a nawet sporo nizej świetnie z tego fruwaMasz tabelę jak napisał Pitt, pomyśl jakie wabiki użyjesz i dobierzesz moc i cw
Andrzej Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 @PittMoja wędka to Rozemeijer Jointed Jerk 1,95m 80g.W sumie to jej nic nie dolega tylko korek trochę się sypie. Czy są krótsze wersje polecanych przez Was wędek 2 Jerk it bo ten model ma chyba 2,1m?
Mateusz Baran Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jęśli będziesz zainteresowany 2 częściowym 2 jerk-item do 120 gram 1,95m to daj znać na priv. Mam do sprzedania...
Andrzej Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Dzięki Wam za pomoc.Ubiłem targu z Baloo i jestem bardzo zadowolony. Dla zainteresowanych tą wędką smutna informacja.Ten model nie jest już w sprzedaży. Andrzej
Recommended Posts