biosteron Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Witam. Nie wiem czy tylko ja mam taką niedogodność ze strony Jerkbait.pl cholernie wolno mi się otwierają,czy coś się dzieje ?Jakaś awaria?no chyba nie wina mrozu .
Tomek_N Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 U mnie tez wolniutko. Odswiezajac strone czekam z 7-8 sekund, a mam internet o szybkosci 2000. To pewnie przez te mrozy
remek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wczoraj zgłosiłem problem do dostawcy hostingu. PozdrawiamRemek
golsyl Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja w pracy mam 4 mb/s i też wczoraj tak wolno śmigało .Ale dziś OK .
biosteron Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Dziękuje za interwencje,dziś jest lepiej.
Tomek_N Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Uzytkownik z Deutschland tez zglasza ze wszystko elegancko chodzi
biosteron Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Witam. Przepraszam,ale dziś problem ten sam, powrócił :/.
Piotrek Milupa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Prędkość jak Nasza Klasa jeszcze pare miesięcy temu
pitt Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 panowie spokojnie, cosik nam server straszy ... remek juz nad tym siedzi najlepiej nic nie pisac ... poniewaz podwojnie wyjsc moze ... najlepiej wylogowac sie na jakis czas, wypic herbatke i obejzec wiadomosci ...
remek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Tak ale ... nie wiem gdzie problem. Ale eskaluję do dostawcy bo jestem na 100% pewien, że to jego wina.
biosteron Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Dzięki...ale nie dla dostawcy ,niech więcej nie robi takich numerów najlepiej wylogowac sie na jakis czas, wypic herbatke i obejzec wiadomosci ... @pitt,tego też już się nie da na spokojnie oglądać
Piotrek Milupa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Czy tylko u mnie czy jeszcze u kogoś tak wolno dzisiaj działa J.pl ?
biosteron Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Ten problem dotyka mnie coraz częściej .Około 2 min czekałem aby to napisać.
kryst Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Potrzebna jest pomoc kogoś kto się zna, bo wczoraj przez około 1 godzinę j.pl ładował się ekstremalnie wolno, kiedy inne strony działały przyzwoicie. Ale dla odmiany teraz (wtorek rano), j.pl śmiga jak błyskawica a moja poczta na wp.pl nie, stoi w miejscu. Ja nie udzielę żadnych mądrych porad, bo jestem całkowitym ignorantem w tej materii. Wiem, że w naszej społeczności jest Kolega, który się zna, może On znajdzie ten post i pomoże
Recommended Posts