Friko Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Drodzy Forumowicze, Nadszedł czas na kolejne, comiesięczne warszawskie spotkanie jerkbait.pl. W styczniu, z racji powrotu do Warszawy targów wędkarskich, spotkanie organizujemy wyjątkowo w sobotę, 31 stycznia, od godz. 18:00 (po zamknięciu pierwszego dnia targów dostępnego dla publicznosci). Miejsce, w którym się spotykamy jest położone również blisko Torwaru gdzie będą odbywały się tegoroczne targi, w zasięgu pieszego spaceru: Restauracja RETURN CLUB CAFE przy ul. Myśliwieckiej 4a. Strona internetowa miejsca w którym się spotykamy:http://www.returncafe.pl/ I link do mapki dojazdowej: http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=return+club&loc=Warsz awa%2C+&Submit=Szukaj&cId=&sId= Mam nadzieję, że lokalizacja w pobliżu hali targowej zachęci forumowiczów, którzy zakończyli zwiedzanie, do podzielenia się wrażeniami i pokrzepienia małym conieco we wspólnym gronie Oczywiście poza sympatycznym jak zawsze faktem spotkania, w planie mamy również atrakcje: 1/ prezentajcę fotograficzną Remka z najświeższej wyprawy do USA na mistrzostwa w wędkarstwie podlodowym 2/ spotkanie z forumowymi rodbuilderami Jest mi szczególnie miło poinformować iż podczas tegorocznych targów rodbuilderzy aż z 4 pracowni przygotowują wspólną ekspozycję, są to: @Ireneusz Matuszewski (Pracownia Fishing Center), @Roman Pietrzak (Pracownia Specjalista), @sawal (Pracownia Saks) oraz @ArtRod (Pracownia ArtRod). Mam nadzieję iż 31 stycznia wszyscy zjawią się na naszym spotkaniu - rzadka okazja dla miłośników dobrego sprzętu (a jak znam życie pewnie również okazja do potargowania się o kije wystawiane na ekspozycji ) Serdecznie zapraszamy! Bardzo prosiłbym osoby chętne do udziału w najbliższym spotkaniu o wpisywanie się poniżej, ponieważ będę musiał przed spotkaniem podać orientacyjną ilość miejsc do rezerwacji: 1. Remek2. Friko3/4/5. Fishing Center (Irek, Piotrek, Hubert)6. Roman Pietrzak7. sawal8/9.ArtRod
Piotrek Milupa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Będę na pewno ,proszę o dopisanie na listę
@slider@ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Będę na pewno! Zbyt dużo spotkań już opuściłem.. PozdrawiamSlider
Friko Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 No to pierwsza aktualizacja: 1. Remek2. Friko3/4/5. Fishing Center (Irek, Piotrek, Hubert)6. Roman Pietrzak7. sawal8/9.ArtRod 10. milupa411. slider12.pablom13.BartekP14.Tommek15.adasio do konca miesiaca jeszcze troche czasu
pirania74 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Będę Proszę o dopisanie @lukexio - przyjedzie ze mną
Friko Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Aktualizacja listy 1. Remek2. Friko3/4/5. Fishing Center (Irek, Piotrek, Hubert)6. Roman Pietrzak7. sawal8/9.ArtRod (Tomek, Michał)10.milupa411.slider12.pablom13.BartekP14.Tommek15.adasio16.pirania7417.lukexio18.hlehle19.maroni20.Pikehunter21.Korsarz22.Kubson Informacyjnie: restauracja RETURN CLUB znajduje się na tyłach kortów tenisowych Legii, na rogu ulic Myśliwieckiej i Kusocińskiego, idąc/jadąc Myśliwiecką od Torwaru - po lewej ręce. Wejscie od ul. Kusocińskiego, od strony fosy. Nawiązując do samych targów i spotkania potargowego z rodbuilderami, zaproszenie Pracowni Fishingcenter: http://www.fishingcenter.com.pl/forum/viewtopic.php?t=346Witam, W imieniu swoim i dealerów FC zapraszam wszystkich uczestników i sympatyków forum do odwiedzenia naszego stoiska na Targach Wędkarskich w dniach 31.01 - 01.02.2009. Targi odbędą się na warszawskim Torwarze. Firma SAKS - Waldemar Saks zaprezentuje wędziska castingowe, firma SPECJALISTA - Roman Pietrzak zaprezentuje wędziska muchowe. Fishing Center będzie prezentować wędki spinningowe. Wszystkie wędziska będą zmontowane w/g najnowszych trendów łącznie z rękojeściami rezonansowymi. Oprócz wędzisk zaprezentujemy około 250 modeli blanków z naszej oferty. Wszyscy będziemy do Państwa dyspozycji i odpowiemy na zadawane pytania. Na stoisku będzie wydzielone miejsce, w którym będzie można zamówić montaż wędki na wybranym blanku i komponentach. Pozdrawiam, Ireneusz Matuszewski
Sławek Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jak wszystko dobrze pójdzie i sprawy rodzinne mnie nie zatrzymają.... Chcę być
kryst Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 @Friko, A ta kawiarnia to jest wystarczająco duża? Bo może zabraknąć miejsca i będziesz musiał wydawać wejściówki <_<
pirania74 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Racja :blush:edytuje post powyżej pirania74 dziękować
nemo Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 proszę o wciągnięcie mnie na listę. Do zobaczenia. nemo
remek Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 @Friko, A ta kawiarnia to jest wystarczająco duża? Bo może zabraknąć miejsca i będziesz musiał wydawać wejściówki <_< Dla Ciebie jest więc zapraszamy
kryst Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dziękuję, i tak się przywlokę.... jestem jednym z nieustępliwych ... <_<
kryst Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nieśmiało zapytam: widziałeś materiał na dyskach?
biosteron Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dla zainteresowanych . http://www.muratorexpo.pl/index.php?navi=002,001,004
Recommended Posts