kryst Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cześć Forumowicze i Bogowie tego Forum. Myślę, że zapomnieliśmy o wspólnych deklaracjach spotkania się z dzieciakami, podopiecznymi Pawła. Wzywam, zróbmy coś ALTRUISTYCZNEGO i poświęćmy JEDEN wieczór na spotkanie z nimi. Wszelkie tłumaczenia na nie, wykręty, itp. będą traktowane za niegodne j.pl.
Kuba Standera Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mozna poczekać na wiosnę i zrobić w okolicy zlot jakiś.
remek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cześć Forumowicze i Bogowie tego Forum. Myślę, że zapomnieliśmy o wspólnych deklaracjach spotkania się z dzieciakami, podopiecznymi Pawła. Wzywam, zróbmy coś ALTRUISTYCZNEGO i poświęćmy JEDEN wieczór na spotkanie z nimi. Wszelkie tłumaczenia na nie, wykręty, itp. będą traktowane za niegodne j.pl. Kryst,Trochę się pomyliłeś (oceniając nasze starania tymi kciuczkami uniesionymi do dołu) ale wybaczam Tobie bo rzeczywiście powinniśmy Was o tym poinformować (co się dzieje). Nad spotkaniem, jego kształtem pracujemy z Pawłem od grudnia. Termin, który wspólnie z Pawłem ustaliliśmy wynika z możliwych terminów (zarówno Pawła, dzieci jak i mojego). Początkowo miał być to grudzień, Paweł nie mógł, teraz styczeń, ja nie mogłem i ... finalnie dogrywamy luty jako ostateczny termin. Będzie delegacja z jerkbait'a, na pewno pokażemy dzieciom slajdy o tym czym jerkbait jest, pokażemy ryby (na zdjeciach) a przede wszystkim napiszemy relację z symbolicznego przekazania oraz wyrazimy wielkie podziękowania dla wszystkich darczyńców z tego forum. Mam nadzieję, że teraz jest wszystko jasne. PozdrawiamRemek
kryst Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Remku, Post nie był adresowany tylko do Ciebie (zanim go napisałem sprawdziłem stan faktyczny z Pawłem). Do nas wszystkich, którzy zaangażowali się w spotkanie z dzieciakami.Thumbsdown spełniły swoją rolę - jest odzew. Osobiście nie odpuszczę.
remek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dobrze, dobrze - jak napisałem ... powinienem dać wyraźny sygnał ale go nie dawałem do czasu ustalenia konkretów z Pawłem. PozdrawiamRemek
Recommended Posts