kibol Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Witam chciałem zasięgnąc opini na temat kombinezonu oczywiście pływającego i tu jest problemjedno czy dwu częściowyImax czy Seafoxza wszystkie sugestie dziękuje pozdrawiam kibol
remek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Poszukaj na forum - była na ten temat obszerna dyskusja. pozdrawiamRemek
gajda696 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Witam chciałem zasięgnąc opini na temat kombinezonu oczywiście pływającego i tu jest problemjedno czy dwu częściowyImax czy Seafoxza wszystkie sugestie dziękuje pozdrawiam kibol koledzy maja seafox i jest rewelacyjny jednoczesciowy super na lód jak i na dorsze jak jezdzisz
witek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Na niemieckim ebayu poszukaj Wavecruisera. Rewelka. Połowa ceny Imaxa a jakość nieporównywalna.
dadex Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mailem taki sam problem co ty czyli seafox czy imax. Kupilem seafox i jestem bardzo zadowolony.Cieply , lekki a to chyba jeden z prioritetow , bardzo wygodny material jest bardzo miekki , dodatkowo kombinezon ciekawie wyglada. Mam oczywiscie jednoczesciowy rozmiar L ( moj wzrost to 183cm , i 83 kg wagi - mozna powiedziec ze trafilem z rozmiarem w dziesiatkę ) Jesli jade na dorsze lub ide na lod ubieram pod kombinezon tylko bielizne oddychajaca i dres , To wystarczy , Polecam Seafox
Recommended Posts